Gucci.......вкара модели!![]()
Хайде гледайте сега Виктория Сикрет!
Gucci.......вкара модели!![]()
Хайде гледайте сега Виктория Сикрет!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти имаш ли на тв-то фешън тв ?
Я сравни с това което от този линк http://www.dailymotion.com/video/x12...24-7_lifestyle и кажи дали съвпада.![]()
Може ли да нямам?!Ти имаш ли на тв-то фешън тв ?
Я сравни с това което от този линк http://www.dailymotion.com/video/x12...24-7_lifestyle и кажи дали съвпада.
Не не съвпада! Различно дават, може би е назад стрийма!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (22-01-2014)
Не знам дали има някой, който да не иска да ги гледа ангелчетатаХайде гледайте сега Виктория Сикрет!![]()
Последна редакция от pfxi : 22-01-2014 на 21:20
Бааааа, намерих вА)
Къф е смисъла от съживяване на тема с 2 страници)
И правенето им на 10) за ден
)
Алоооооуууу оспамили сте ми темата бе момчета.... направо сте и расказали игратаТук съм фицка, продължавам да търгувам, даже в момента съм отворил 2 позиции - къс долар/франк и дълъг GBP/AUD - и има ли смисъл да казвам че и двете са на печалба?
![]()
Еййййййййй акъла ни изкара ве ЧовекДжиджак каза, че са та арестували в Индонезия и щяхме адвокат да ти търсим вече
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН