В днешно време стреса е огромен. И повечето хора не знаят, как да се справят. А резултатите от стреса са много негативни. Аз лично се справям с разходки в гората.
В днешно време стреса е огромен. И повечето хора не знаят, как да се справят. А резултатите от стреса са много негативни. Аз лично се справям с разходки в гората.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разходки в гората помагат, два-три дена или дай Боже седмици е още по-добре. Алкохола също върши работа в краткосрочен план. Най-добре обаче стреса се бори с още стрес - принципа "Клин избива клин".
Добре дошла новата колежка![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като чуя за стрес и се стряскам.По принцип се препоръчва да не се мисли за страха.
Една много хубава книга на тази тематика,слушах я преди няколко години и определено обмислям слушане пак:http://www.youtube.com/watch?v=lAH-vIOEzgw
А инъче има и други начини за справяне с стреса натурални с билки!
Its easy to do it but is also easy to not do it!
С Медитация също става:Една много хубава книга на тази тематика,слушах я преди няколко години и определено обмислям слушане пак:http://www.youtube.com/watch?v=lAH-vIOEzgw
А инъче има и други начини за справяне с стреса натурални с билки!
https://www.youtube.com/watch?v=92i5m3tV5XY
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Като стана въпрос за медитация,тя винаги е била на ту ду листа ми но винаги за жалост съм я отлагал.Последните 3 сутрини от Понеделник от както работя медитирам по много малко но постепенно инкрийсвам времетраенето днес направих 5 минути.Медитацията според мен от насъбраните впечатления е едно от най добрите решения за човек,за вски няма значение възраст и тнт.Бай дъ уей ще използвам клипчето утре сутринта за медитейшън сешъна ми преди работа!![]()
Its easy to do it but is also easy to not do it!
Аз съм се опитвала да медитирам обаче нещо като че ли не ми се получава пълна концентрацията в медитация... винаги прескачам в реалността... Явно си трябва доста работа за да може човек да се отпусне напълно.
Нерегистриран (1), gambletrade (03-10-2019), Novak (04-10-2019), skrasi (17-01-2020)
Обичам да тичам да тренирам да слушам музика някаде на спокойно място в планината,река.Да избягаш за малко от всичко и всички е ако ти се отвори шанс да релаксирш с някое готино момиче защо не няма да се дърпам
skrasi (17-01-2020)
Опитвам се да мисля положително, понякога чаша ароматно кафе и разговор със стар приятел помага. А понякога просто лупя семки и гледам безцелно.![]()