Объркал си датите нещо няма как да е тръгнал 11 месец а 10 да е уаууууууууи двете дати са 2017 година. Дай пак с по точна информация или преправи ако ти позволи !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (15-07-2020), big_shark2 (15-07-2020), Lucky13 (15-07-2020), Нерегистриран (2), alba (15-07-2020), koceto1111 (16-07-2020)
Според мен размера на акаунта с който започваш няма кои знай какво значение (един от малкото случай в които размера няма значение ). Важно е постоянството и успеваемостта на сделките, при стабилен процент на печалби и при правилен ММ големината ше си дойде с времето, а ако не можеш дам да си направиш голям акаунт започвайки с 500 или 1000 значи какъвто и да ти е акаунта ще е въпрос на време да го приключиш !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Lucky13 (15-07-2020), alba (15-07-2020), Нерегистриран (6), Alex1977 (16-07-2020), koceto1111 (16-07-2020)
Не ми позволява да променя поста.
Точните дати са, от 11.07.2017 до 24.10.2017.
Благодаря ти, за корекцията![]()
Alex1977 (16-07-2020), Нерегистриран (3), koceto1111 (16-07-2020)
Аз си мисля, че има значение с какъв размер на акаунта се започва. Важно е за да не се налага да се променя стила на търгуване. Например започваш с малък акаунт и се стремиш да го увеличиш и съответно не теглиш печалбите. Ако това стане започваш да търгуваш по друга стратегия търсейки печалби, които да теглиш редовно. Това е сложно и трудно би се получило. Не че не е възможно естествено.Според мен размера на акаунта с който започваш няма кои знай какво значение (един от малкото случай в които размера няма значение ). Важно е постоянството и успеваемостта на сделките, при стабилен процент на печалби и при правилен ММ големината ше си дойде с времето, а ако не можеш дам да си направиш голям акаунт започвайки с 500 или 1000 значи какъвто и да ти е акаунта ще е въпрос на време да го приключиш !
Alex1977 (16-07-2020), Нерегистриран (8)
Ако някой смята, че има, аз лично препоръчвам след демо сметка да се прибегне до центова сметка. Така една инвестиция от $100 ще се вижда като $10 000 и трейдърът има по-висок шанс да разбере, че всъщност от по-голямо значение е как ще управлява риска си и как разпредели капитала правилно. А не една сделка на евро/долар с цялата сметка и после ходим и ревем, че брокерът бил скам и го измамил. Много несериозно се отнасят хората към това и вече куцо, кьораво и сакато тръгнало да търгува на финансовите пазари.Аз си мисля, че има значение с какъв размер на акаунта се започва. Важно е за да не се налага да се променя стила на търгуване. Например започваш с малък акаунт и се стремиш да го увеличиш и съответно не теглиш печалбите. Ако това стане започваш да търгуваш по друга стратегия търсейки печалби, които да теглиш редовно. Това е сложно и трудно би се получило. Не че не е възможно естествено.
alba (16-07-2020), Нерегистриран (3), koceto1111 (16-07-2020)
Аз нещо не виждам милиониЕто ви линк , от сметката на един колега . тръгнал с 5 К $$$$$$
Направил ги е милиони , и в един момент фалирал от раз
https://www.instaforex.eu/ru/forex_m...advanced/deals
Виждам до 15 к, от някакви дребни пари, аз ли не гледам където трябва?
Системата прилича на някакъв грид, със сигурност риск акумулираша система, не знам дали не са се гонели рибейти, но ми изглежда като да е влачил лузтъри и да ги е затварял на 0. Така или иначе такива системи винаги свършват с бърз фалит.
Това 15 000 са проценти не долари!И аз отворих и се учудух но после видях отстрани че пише проценти печалба!!!Аз нещо не виждам милиони
Виждам до 15 к, от някакви дребни пари, аз ли не гледам където трябва?
Системата прилича на някакъв грид, със сигурност риск акумулираша система, не знам дали не са се гонели рибейти, но ми изглежда като да е влачил лузтъри и да ги е затварял на 0. Така или иначе такива системи винаги свършват с бърз фалит.
Spekulanta (16-07-2020), K_W (16-07-2020), alba (16-07-2020), Нерегистриран (7), koceto1111 (22-07-2020)
Аз точно това правя. Работя с центова сметка. Проблемът е, че няма как да не осъзнавам, че това с което търгувам са смешни суми и затова поемам големи рискове. Отделно центовите сметки често са последна грижа на брокерите. Дори неофициално се говори, че тези сделки при центовите сметки не са изваждат на валутния пазар. Затова понякога се получава много разширен спред или странни котировки. Но аз съм си поела рисковете и не се сърдя.Ако някой смята, че има, аз лично препоръчвам след демо сметка да се прибегне до центова сметка. Така една инвестиция от $100 ще се вижда като $10 000 и трейдърът има по-висок шанс да разбере, че всъщност от по-голямо значение е как ще управлява риска си и как разпредели капитала правилно. А не една сделка на евро/долар с цялата сметка и после ходим и ревем, че брокерът бил скам и го измамил. Много несериозно се отнасят хората към това и вече куцо, кьораво и сакато тръгнало да търгува на финансовите пазари.
Spekulanta (16-07-2020), Нерегистриран (8), K_W (16-07-2020), Alex1977 (16-07-2020), Zagorka (16-07-2020)
По скоро те пускат на хубави условия, защото няма никакво значение. Такива се очаква да фалират в 90% от случаите.
alba (16-07-2020), Нерегистриран (1)