Да отворят работни места? За младите? КОГА? Не мисля, че изобщо имат планове да правят нещо такова, при положение, че изкарват лъжливи статистики, че младите хора почвали да се връщат в България.
Да отворят работни места? За младите? КОГА? Не мисля, че изобщо имат планове да правят нещо такова, при положение, че изкарват лъжливи статистики, че младите хора почвали да се връщат в България.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
И да се връщат като видят , че няма работа
пак ще хукнат навън ................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
който иска да работи винаги ще намери къде и какво![]()
който чака някой да му предложи хубавата работа... ще ходи у чужбина, ще се връща, пак ще ходи...
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Еми, по добре да имаш работа докато станеш добър трейдър. Поне аз така мисля да направя. Не мисля, че трябва да бачкам за някой цял живот.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
В чужбина има работа, но трябва да попаднесш на правилното място...................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Днес в предаването "ДиКоф" Миролюба Бенатова сподели изследване, как английската икономика се крепи на работници от България и Румъния. Също, че англичаните ги мързи до безобразие да работят и си седят вкъщи на соц. помощи. Има полза от българските граждани, но не у нас![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Гледах го филма - тъжна картинка ...Днес в предаването "ДиКоф" Миролюба Бенатова сподели изследване, как английската икономика се крепи на работници от България и Румъния. Също, че англичаните ги мързи до безобразие да работят и си седят вкъщи на соц. помощи. Има полза от българските граждани, но не у нас
Английската кал е по-хубава от българската, защото ги храни ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Нерегистриран (1)
Хората изглеждаха доста отчаяни от начина си на живот там ,
но тук знаят че са обречени на абсолютна мизерия . Тъжно ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Нерегистриран (1)
Нерегистриран (1)