така е, но все пак ако не обръща внимание на себе си, скоро и той няма да може да се справя... трябва да има баланс...
така е, но все пак ако не обръща внимание на себе си, скоро и той няма да може да се справя... трябва да има баланс...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и така не става, този човек му се разказва играта от работа 1-во за себе си няма никакво време и 2-ро до кога така почивка също трябва
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
БИБКО, аз мога ли да стана канадски тираджия ?Така е. Имам тук един приятел молдованин - шофьор на трак /тир/. На 45 години е. Много добър приятел, помага ми винаги, когато може със всичко, с каквото може - аз се старая да му отвръщам със същото. Има две дъщери - връстници на моята щерка и те също са приятелки...
Всяка сутрин от понеделник до петък той става в 4 сутринта, отива до терминала с камионите и заминава за Бостън. Там откачва прицепа и закачва друг и - обратно в Монреал. В къщи се прибира около 7.30-8.000 вечерта. Взима душ, вечеря и ляга да спи. Така е всеки ден- от 2008 г. насам......
Петък и събота вечер отмаря яко - винаги имат гости, ходят също така по молове и търговски центрове на кино и да пазаруват. Неделя - релакс - за да читав в понеделник сутринта.
Къщата му е два пъти по-голяма и скъпа от моята, също има две коли, които обаче вече изплати към банката, всяка година ходят по 2 седмици в Куба или Домениканската република, освен това си ходят в Молдова също почти през година - а аз не съм стъпвал в България вече 10 години...
Е те - за какво го пиша всичко това? Високият стандарт на живот струва усилия. Цъкането на форекс е ОК, но трябва да се научим да изкарваме гарантирано като него по 8 К чисти всеки месец, за да можем да сме спокойни за семейстата си и бъдещето си.
Щото иначе - може и бедно да се живее, ама не е гот.....
Цял ден кара камион с 80км/ч, вечер се прибира по светло, събота и неделя пълен айляк....баси кефа
Ти на това усилия ли му викаш ?
И 8К на месец.....те това вече не може да е вярно, освен ако не превозва нещо нелегално![]()
аз от малък искам да карам автобуспоне едно кръгче да направя
досега сигурно 20-30 пъти съм питал, обаче никой не ще да ми даде
не знам що тъй
![]()
При вас е различно в Канада!Така е. Имам тук един приятел молдованин - шофьор на трак /тир/. На 45 години е. Много добър приятел, помага ми винаги, когато може със всичко, с каквото може - аз се старая да му отвръщам със същото. Има две дъщери - връстници на моята щерка и те също са приятелки...
Всяка сутрин от понеделник до петък той става в 4 сутринта, отива до терминала с камионите и заминава за Бостън. Там откачва прицепа и закачва друг и - обратно в Монреал. В къщи се прибира около 7.30-8.000 вечерта. Взима душ, вечеря и ляга да спи. Така е всеки ден- от 2008 г. насам......
Петък и събота вечер отмаря яко - винаги имат гости, ходят също така по молове и търговски центрове на кино и да пазаруват. Неделя - релакс - за да читав в понеделник сутринта.
Къщата му е два пъти по-голяма и скъпа от моята, също има две коли, които обаче вече изплати към банката, всяка година ходят по 2 седмици в Куба или Домениканската република, освен това си ходят в Молдова също почти през година - а аз не съм стъпвал в България вече 10 години...
Е те - за какво го пиша всичко това? Високият стандарт на живот струва усилия. Цъкането на форекс е ОК, но трябва да се научим да изкарваме гарантирано като него по 8 К чисти всеки месец, за да можем да сме спокойни за семейстата си и бъдещето си.
Щото иначе - може и бедно да се живее, ама не е гот.....
В Европа почти няма къде да отидеш.
Навсякъде и много да работиш пак малко ще получишЕС е финансово зомби /Само имитира, че е жив организъм/.
много съм съгласна с теб, ЕС само налага някакви псевдо правила за всички държави членки,от които никой няма изгода така като гледамПри вас е различно в Канада!
В Европа почти няма къде да отидеш.
Навсякъде и много да работиш пак малко ще получиш ЕС е финансово зомби /Само имитира, че е жив организъм/.
Напълно възможно е да взима по 400$ на ден ,друг е въпроса дали си заслужава да блъскаш нон стоп ,само за да казваш че живееш в еди колко си скъпа къща и че има 2 коли за по 20000$
ем то тираджийското не е много блъскане брядаже е кеф по-голямата част от времето
още повече кът се има предвид, че там камионите им са убави новички и монтьорството реално е сведено до нула
![]()
ми ставай тогава тираджия бре ,да си все на път и целия ти гъз да е в хемороиди
Аз и влак съм карал, дизелов![]()
Колегата на бащата после като го видял и му казал, че съм бил роден за машинист.
После обаче бащата като ме качи в електровоза при него си....еййййй направо космически кораб, то само измервателни уреди и копчета
Уникално и щото бях сигурно към 5-6годишен и впечатлението още по-силно беше![]()
kypa (11-02-2014)