И аз имам приятел там в Лас Вегас - от 10 години поне, живее, работи там по казината, но нито фирма си е направил нито самолет си е купил.
И казва от вкъщи - на работа, от работа - вкъщи. Явно не е уцелил джакпота още, разчита само на една заплата горкия.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Хитрината е някаква лека работа. Дето да не те товари и да се преуморяваш. Колко да ти вървят осигуровките.И казва от вкъщи - на работа, от работа - вкъщи. Явно не е уцелил джакпота още, разчита само на една заплата.
И втора, разносвач на пици да речем. Само от бакшишите ще изкараш колкото от първата работа!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е защото има една мъдрост Господ дава, ама в кошара не вкарва.
И още : всичко е възможно, но не всеки го може.
Не всеки е Игнат Канев, да тръгне от нищото и да стане милиардер...
Независимо дали по света или у нас...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той си купи самолет сега като се прибра в България и тук си направи фирма!!!
В Маями каза че е бачкал като роби и е видял С РАБОТА ПАРИ НЕ СЕ ИЗКАРВАТ...
България е страната на не ограничените възможности
Да работиш в чужбина е загуба на време ако не си притиснат от кредити или някои да те преследва за нещо.....
Напълно си права.... Но пък и тия Игнат Каневци са има-няма 1% от населението - за повече няма място. Зависи каква е летвата все пак де. Останалите като не може в тоя живот да се вредят в тоя 1%, в другия дано стане.
И понеже темата е работа в чужбина - аз с удоволствие бих поработила там, даже в скоро време може да последвам твоя пример.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 06-02-2014 на 18:35
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
От време на време можеНо всеки ден /от до от до НЕ БЛАГОДАРЯ-цитат от Опасен чар/. В чужбина можеш ли да работиш когато си решиш???
Работя на морето но това е различно! Винаги можеш да се прибереш за 2-3 дена даже и по няколко пъти в месеца ако желаеш!
Игнат Канев е селски,стига де,човека е имал шанса успял е, било му е писано, стига го коментирахте
роди ме мамо с късмет па ме хвърли на боклук
нале?
еми.......... какво повече да коментираме?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
85% от работещите тук са именно така - от работа - в къщи, от къщи - на работа. През уикенда - на пазар за да се напълни хладилника и това е всичко...
Не е да си сама жена в чужбина. Имай го предвид. Аз не бях сама, а и всичко ми беше осигурено:Напълно си права.... Но пък и тия Игнат Каневци са има-няма 1% от населението - за повече няма място. Зависи каква е летвата все пак де. Останалите като не може в тоя живот да се вредят в тоя 1%, в другия дано стане.
И понеже темата е работа в чужбина - аз с удоволствие бих поработила там, даже в скоро време може да последвам твоя пример.
жилище, работа, транспорт, храна.
Иначе ей така да се дигнеш да си търсиш късмета си е много рисковано.
нема ли заведения,кафета.или само през почивните дни..................................![]()