Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Я ги зарежете тия... Актив трейдс http://www.activtrades.bg/index.aspx...FdIPtAodD1YAOw са по-добри според мен, английски са по-принцип, но вече имат офиси и в Бг.
И аз имам сметка в Делтасток, но не съм доволна от спредовете по време на силни движения - много яко могат да те изпързалят. Също така и от суаповете - в сравнение с други брокери отрицателните им суапове са безумно високи.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Актив трейдърс имат ли с фиксиран спред ? Или само с плаващ ?Я ги зарежете тия... Актив трейдс http://www.activtrades.bg/index.aspx...FdIPtAodD1YAOw са по-добри според мен, английски са по-принцип, но вече имат офиси и в Бг.
И аз имам сметка в Делтасток, но не съм доволна от спредовете по време на силни движения - много яко могат да те изпързалят. Също така и от суаповете - в сравнение с други брокери отрицателните им суапове са безумно високи.
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Актив трейдс са сериозна компания, съгласен съм, проучвал съм ги.............................................. .........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Я ги зарежете тия... Актив трейдс http://www.activtrades.bg/index.aspx...FdIPtAodD1YAOw са по-добри според мен, английски са по-принцип, но вече имат офиси и в Бг.
А в Актива имаш ли сметка.Аз ги пробвах на демо и беше доста добре преди време,после почна да се скапва ,пуснаха някакъв филтир на котировките,които прави тиковете много насечени и не дава възможност да се изпълни ордера на изгодната цена.На МТ5 обаче са им ниските спредове и искат 200 евро минимален депозит.