Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
https://www.dvlottery.state.gov/
Ей тук безплатно се участвуваше в програмата зелена карта. Предполагам че на есен ще го обновят!!!
Аз ще си го пазя.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Градски, за да купиш имот тук, трябва да имаш канадски паспорт или така наречената "перманент резидент карт" -аналог на зелената карта за САЩ. За да ти издадат такава карта, трябва да имаш емигранска виза, а не туристическа...
Може да купиш имот с подставено местно лице - мен например, но за целта си приготви минимум 300К канадски долара - с такава сума без проблеми ще ти намерим подобна на моята къща на същия остров и ще си обменяме форекс опит и ще ходим да ловим риба заедно...
И само още едно допълнение - не ми е все още широко около врата,защото форекса не ми дава доходите, които искам, но както съм писал - дал съм си срок до края на годината - ако успея - няма да има по-щастлив човек от мен! Ако не - ще трябва да отивам на наемна работа отново....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма ако успееш, трябва да успееш, стига толкова си работил на някого ( доста години вече си го правил ). Време е да се отдадеш на себе си и заслужената си почивка ! Успех ти пожелавам.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Bibco (18-04-2013)
Примамливо звучи. Но ако ги имах тези 300К канадски долара, аз на Циров Чарк ще построя тройно по-голямо. И пак ще съм си всеки ден за риба.
то пари да има иначе всеки знае какво да прави .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......................................
не е баш тъй - много повече отколкото можеш да предположиш са хората дето не знаят какво биха направили с живота си ако започнат дори двойна заплата да получаватто пари да има иначе всеки знае какво да прави .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......................................![]()
Ти за да вадиш пари от форекс,равносилни на стандарта в канада ,то тогава хич няма да са малкоГрадски, за да купиш имот тук, трябва да имаш канадски паспорт или така наречената "перманент резидент карт" -аналог на зелената карта за САЩ. За да ти издадат такава карта, трябва да имаш емигранска виза, а не туристическа...
Може да купиш имот с подставено местно лице - мен например, но за целта си приготви минимум 300К канадски долара - с такава сума без проблеми ще ти намерим подобна на моята къща на същия остров и ще си обменяме форекс опит и ще ходим да ловим риба заедно...
И само още едно допълнение - не ми е все още широко около врата,защото форекса не ми дава доходите, които искам, но както съм писал - дал съм си срок до края на годината - ако успея - няма да има по-щастлив човек от мен! Ако не - ще трябва да отивам на наемна работа отново....![]()
Bibco (18-04-2013)
Типично за България....прословутото... "Пари ми дай,акъл не ща".............то пари да има иначе всеки знае какво да прави .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......................................![]()
Номера е да знаеш как се правят пари. Другото е следствие.то пари да има иначе всеки знае какво да прави .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......................................![]()