Обработка на общественото мнение.
.................................................. ...........![]()
Обработка на общественото мнение.
.................................................. ...........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Реален случай:"Как да подготвим жилището за продажба"
Ако човек продава само две ябълки, може би е достатъчно само да ги изтърка, за да ги направи по-привлекателни за купувачите. Но продажбата на жилище изисква далеч повече усилия. Какво трябва да знаем и да предвидим, готвейки се да посрещаме кандидати?
Едно от най-важните неща, когато представяте дома си за огледи, е осветлението. Полутъмна къща никога няма да направи добро впечатление, независимо че може би я продавате изгодно за купувача.
Обявили си хората апартамента в центъра на София за продажба.
Стара сграда от началото на 30-те на миналия век, чистичка, прилично поддържано стълбище.
Влизаш в апартамента (последен етаж) -там всичко свети - ремонтирано, новичко, напудрено.
Че даже вградени електроуреди в кухнята.
Мечта!
Да, обаче кандидат-купувачката, оправна дама, поиска да види тавана на сградата...
Настоя и се качи... и там... майко мила!
На покрива тук-таме светеше небето, изгнили греди, порутено... абе сграда на 70 години поне...
Е, сами се сещате.
Тихо и кротко си слезе жената от покрива и не се обади повече...
Та подготовката на имот за продан не е само да го напудриш...
Последна редакция от ivaceda : 04-02-2014 на 15:45
Ами да ремонтираме покрива на цялата кооперация.Малко нелогично ми изглежда.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами нормално е купувачите да стават придирчиви и взискателни ,
парите които плащат не са малко , а предлаганите имоти са достатъчно .... много![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Кофти е да имаш апартамент на последния етаж,после покрива като се прецака ти трябва да го оправяш![]()
Общо взето е така,
интереса за тези от последния етаж е най-голям .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
То туй ни е проблема на нас![]()
![]()
хем живеем в една сграда, страна и прочие ...
![]()
той проблема си е общ .. но по-лесно е да се избягва
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Много добра аналогия,
проблемите общи ..., но ако може някой друг да ги реши![]()
Не само на последния. ВиК инсталациите са толкоз изгнили, че по чудо се държат. А трябва да се подменят с ПВС тръбопроводи. И никой не е застрахован срещу течове и емоции по тях!!
Аз имам такъв - последен, подпокривен етаж (вярно, ново строителство).
И ми е много хубаво в него.
Чувствам се като в къща.
Голяма тераса, спокойствие, никой не ходи над главата ми, не ми тропа, съседи не вдигат гюрултия, докато спя.
Толкова ми е добре, че се благославям, че не се съгласих на жилище на по-нисък етаж.