Аз в София не бих искал да живея, че нещо много натоварващ град ми се вижда...Най-скъпите и най-евтините жилищни квартали в София
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Naj-skupite-i-...id-117104.html
--------- ----------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм живял и не мисля и да живея в София. Както казваш, много натоварващ, трафик, кво ли не.
В Пловдив съм в момента, пак голям град, не колкото столицата разбира се, но същевременно ми е доста по спокойно.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
те повечето кълвачи са шарени, в този си вид са малко като папагали.................................................. .................................................. ................................................
----------
то затова и софиянци през уикенда бягат от града .................................................. .................................................. .................................................. ................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Но има доста неща който ги няма у провинцията![]()
![]()
тъй че човек винаги трябва да прави компромиси
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
И аз не харесвам София като град за живеене, мръсотията, селяндурщината и циганията понякога ми идват в повече![]()
Ми потърси си някой батко от провинцията![]()
обичаме да ни говорят меко
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Barabata (30-12-2013)
то и по малките градове селяндурщината и циганията не е по-малко, но поне са по-чисти .................................................. .................................................. ............................
точно, по-чисти са и са по-спокойни, единствения недостатък е, че по-трудно се намира работа