Те овчиците си бачкат,в Холандия,Германия,Белгия.... ...................овчеря само от време на време минава да ги издои и да ги понапътства с гегата,щот някой кривват от пътя...........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз съм на мнение, че живота /жилище извън големи град или в неговите околности е много по-добър. Но в БГ, един такъв имот е с по-ниска себестойност в момента от една страна. А основното е, по-големия процент живеещите постоянно в извън големите градове са безработни или застаряващи хора. Това е разликата между нас и в чужбинаЧукни в гуугъл мапс. И разгледай някой американски град. Жилищния квартал. На всякъде ще видиш еднофамилни къщички, заобиколети от зеленина. Лос Анжелис е с диаметър 160 км. Все едно от Перник, до Пловдив. А ние се диплим като скумрии в панелните комуналки. Дори и новото ни строителство, пак е пародия на комуналки.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въпрос и на държавна политика. Да измислят някакви данъчни стимули за филми опериращи в провинцията. И ситуацията ще се промени. Па и на големите градове много проблеми автоматично ще се решат.
Не е само в БГ така.И аз съм на мнение, че живота /жилище извън големи град или в неговите околности е много по-добър. Но в БГ, един такъв имот е с по-ниска себестойност в момента от една страна. А основното е, по-големия процент живеещите постоянно в извън големите градове са безработни или застаряващи хора. Това е разликата между нас и в чужбина
Аз с голямо любопитство разглеждам предлаганите имоти на испанското средиземноморие.
Апартамент по крайбрежието на Коста Дел Сол струва два пъти по-скъпо,
отколкото луксозна вила на два-три етажа с огромен парцел на 20-30 км навътре от крайбрежието, в планината,
в курортни зони, в селища с туристически поминък.
И да се чудиш защо, след като подобен предлага невиждан за нашите стандарти лукс.
Друга тема е, че го правя за развлечение, защото очите ми се пълнят с невиждана за нас красота...
Ако имах парите обаче, нито за миг не бих се поколебала да се преселя там.
Пък макар и в по-скромна къщичка...
И аз ги гледам имотите в Испания, доста евтини и луксозни имоти има. Жалко, че бизнеса ми е в друга държава, какво да се прави.Не е само в БГ така.
Аз с голямо любопитство разглеждам предлаганите имоти на испанското средиземноморие.
Апартамент по крайбрежието на Коста Дел Сол струва два пъти по-скъпо,
отколкото луксозна вила на два-три етажа с огромен парцел на 20-30 км навътре от крайбрежието, в планината,
в курортни зони, в селища с туристически поминък.
И да се чудиш защо, след като подобен предлага невиждан за нашите стандарти лукс.
Друга тема е, че го правя за развлечение, защото очите ми се пълнят с невиждана за нас красота...
Ако имах парите обаче, нито за миг не бих се поколебала да се преселя там.
Пък макар и в по-скромна къщичка...
на моя бизнес не му пречи в коя държава ще съм, но за съжаление мога да си позволя само горната дясна панта на входната врата на подобни вили да си купя..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Испания ми се пада малко далече но нашето черноморие ме привлича повече!!!
Цените все още са поносими а и голяма част от годината съм там....
да.. нашето черноморие също е една хубава дестинация да си развива човек бизнеса.. и да си топи краката в морето междувременно
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ще ходи човек за риба и миди....
Ще се пече до като си трейдва ! Така си представям успешния трейдър...
От време на време ще си правя и партита...