Novak, Куче което лае не хапе тия които се правят на Карабас Барабас първи ще избягатТова си е закон щом мога само да бучат
Не си струва за такива да си мърдаш пръста изобщо
Novak, Куче което лае не хапе тия които се правят на Карабас Барабас първи ще избягатТова си е закон щом мога само да бучат
Не си струва за такива да си мърдаш пръста изобщо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А бе не бъди сигурен. Бая са свирепи тея дето лаят. Ся ко е някоя пинчер, може да не хапе, ама я да видим някой ротвайлер или кавказка овчарка, дали не хапе![]()
Моята немска хем лаеше, хем се целеше директно във врата на жертвата.
Така, че таз поговорка не е вярнаНяколко човека дето са ми дразнели кучетата и са лаели, после много зор видяха
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg, Ако си прочел за какво говори ще разбереш че хора който имат проблем някакъв само си говорят а човек който няма този проблем си е направи труда на им помогне и те пак нищо не правят
----------
За това казвам че за такива хора не си струва да си мръднеш пръста и работа да им свърши ти ще си виновен че си махнал колчетата и не могат да минават
Сега прочетох. Но това не е лаене, а скимтене и квичене. И едното е напълно различно от другото.Oleg, Ако си прочел за какво говори ще разбереш че хора който имат проблем някакъв само си говорят а човек който няма този проблем си е направи труда на им помогне и те пак нищо не правят
----------
За това казвам че за такива хора не си струва да си мръднеш пръста и работа да им свърши ти ще си виновен че си махнал колчетата и не могат да минават
Където живея аз, имаше един серсемен, дето няколко месеца ремонт прави и постоянно чукаше. Е то не се търпи и никой нищо не прави. Сега една-две седмици да кърти ОК, няма как. Но няколко месеца е прекалено. И почнах и аз да чукам. Той чука и аз от другата стена също чукам. На втория ден спря. След няколко дена пак реши да чука и пак започнах да чукам, и тогава окончателно спря.![]()
То след него пък на друг апартамент тръгнаха ремонт да правят, но там си беше в границите на нормалното. Пак е неприятно, но свършиха бързо.
Аз съм лошата съседка, понеже ме вбесиха едни кифли, сега им гласувахме ревизия на общото събрание, аз и един съсед ще ги ревизираме.
А то няма какво само сметките няколко от вода и ток, парите ги няма, а други разходни документи също.
И какво ще им направим - нищо по всяка вероятност ще сменим домоуправителя и тия ще има да дължат едни пари.
Oleg, А това са бели кахъриедин идиот направи кучешки хотел в другия двор в цента на София като ги пусне на двора в 8:00 та до 20:00 два пъти ходих да се разправям с тоя и на втория си му казах че идвам и ще го пребия и да се оплаква където иска остава до края на месеца и се махна и други хора са ходили три месеца няма такава простотия
----------
Аз съм лошата съседка, понеже ме вбесиха едни кифли, сега им гласувахме ревизия на общото събрание, аз и един съсед ще ги ревизираме.
А то няма какво само сметките няколко от вода и ток, парите ги няма, а други разходни документи също.
И какво ще им направим - нищо по всяка вероятност ще сменим домоуправителя и тия ще има да дължат едни пари.
Novak, Същата работа и мен ме чака но съм под наем да се оправя стигат ми други два апартамента с играчи
Ами ние сме 12 апартамента, ама има две идиотки дето скоро ще им видя сметката, едната я укротих, под мен, при нас мезонетите са на първия етаж и имат дворче, беше ми писнало да не мога си отворя прозорците на хола, майка, дъщеря и внучка, живеят си на двора и гръмогласни да им чувам всичките истории, търпях известно време, ама тая сгреши като ми направи забележка, да съм ходела на село да си пускам скарата, и културните хора не омирисвали съседите си със скара- ти да видиш софиянци не ядели скара.
Метнах и само една реплика да не забравя, че е под мен, туй райграсче, я раундъп, я разни боклучета ако почна да им мятам отгоре, ще забрави че може си ползва дворчето, а същата тая една вечер мъжа ми я хвана да изкоренява кипарисите от общия двол и да се пробва да си ги мести в нейното.
Турила се в апартамент за една купчина пари, не може да даде 20лв за един кипарис.
Novak, Хвърляй пиратки яко да убием звяра +++++++++++++++++++++++++++++++
Тия смешници така се лекуват боклука през прозореца и така докато не влезнат в час
Напоследък не се показват, че студено беше, сега ще видим като се запролети................................ ...
Като я напръскам един път отгоре с раундъп, ще има само райграс да сади.
Novak, Стига с тия химикали не ги пръскай че вземат да мутират нещода им се усили волюмето
![]()