Тая хиперинфлация си бе планирана. И операцията протече перфектно. Много народ направиха състояния от нея.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да наистинаси беше планирана. Жалко за хората като баща ми които им заминаха кинтите. Е баща ми е инат и нещя да иде до банката да си обърне кинтите. Сега съжалява ама късно.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
май попрескочиха малко плана ми съ струваяко прекалиха с кражбите тогаз още... ку не бяха взели толкоз много онез години може би щяха да ни останат малко силици да тръгнем нагоре
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Яко ни люшкаха и сега почти нищо не е останало![]()
![]()
но пък , гледам ... кредити текат
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Да незнам къде GeorgiRR го вижда този възход.
Аз лично само падеж виждам, та и по зле даже.
Гоше , да не ти се живее в парник бе![]()
![]()
то и тука може да опънеш 4 кола и един найлон
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Последните три години наистина имаме срив. Но преди това бяхме добре. Поне аз де. Работех по инфраструктурни проекти. Даржавата плащаше в аванс. И не вога да се оплача. И надеждата ми е колелото пак да се завърти.
Жорето си е снимал задният двор. От блока е снимал.
Това в края в ляво не беше ли къщата за гости? [IND[INDEN[/INDENT]