Имаш ли мъж ? Някой търпи ли те ? Знам че роднините ти трудно могат да избягат от теб и затова не питам за тях , те не са виновни , че такъв ти е генетичния материал
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
А сега вече искаме да го стабилизираме...Стабилизир нето на цените на жилищата - основна тенденция на пазара на имоти
Търсенето бавно нараства, сделките се увеличават, а строителството се очаква да се активизира, според компания за имоти
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Статиите ,които излизат ,
са доста противоречиви, трудно можем да видим каква е истината .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Според мен агенциите за НИ лъжат, за да могат хората, които имат възможност да се замислят за покупка.
А според мен, тъй като тук се предполага, че пиша хора поне с бегла представа що е туй пазари, икономика и прочие, имайки претенцията че са такива, трябва да имат поне минимална представа от това какъв е пътя да се инвестира в нещо,в случая недвижим имот, а не да чакат какво ще им каже някоя анонимна статия в някой сайт.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Охоо който ще инвестира в имоти да разчита на статийки си е самоубийство,финансово де.
**g, привет!Стабилизирането на цените на жилищата - основна тенденция на пазара на имоти
http://www.investor.bg/bylgariia/451...-imoti,161850/
От около 2 месеца следя изкъсо пазара на недвижими имоти. Но все пак не съм професионалист в областта и ще се опитам да не се изказвам "от последна инстанция"
Всички строители, които в момента имат обекти в строеж се опитват всячески да пускат коментари в медиите как се стабилизирал пазара. Ето няколко факти:
1. Цена на "среден" имот ново строителство до преди две години: 750 евро/м2.
2. Минимална цена на ново строителство преди 5 години "на зелено" 500 е/м2.
3. В момента се продават апартаменти в затворени комплекси на цени около 740-800е/м2. До преди 5 години в същите комплекси цените "на зелено" почваха от 1000е.
4. В момента се продават нови апартаменти в кв. Витоша близо до Макси на цени под 500е/м2.
5. Официалната статистика е за над 5 млрд лв. лоши кредити в БГ банките. От тях над 3млрд са ипотечни. Това е статистика за признати вече лоши кредити. Има още една голяма част, които са прехвърлени на дъщерни дружества с цел махането им от баланса. (Не ми се описва схемата)
6. Никой не знае колко още кредити ще станат "лоши" следващата година, като се има предвид намаляването на средната работна заплата и неустойчивата политическа обстановка. Връзката с политиката е, че някои от най-големите фирми в строителния сектор имат държавата за длъжник и са заложили вземанията си с падеж на обслужване срещу банкови кредити...
7. Арко груп са една от най-сериозните строителни фирми. Доскоро седяха във форумите в топ 3 по качество на строеж. Обаче започват да изтичат слухове за сериозни финансови затруднения ПРЕДИ да започнат последните си обекти в последните 2 години (това не знам дали е вярно). Процесите на падане на цените на пазара текат с пълна сила. Но Арко се опитват все още да продават над 1000 е/м2 апартаменти в Младост. Доколкото разбрах все още е успешно. Сега довършват сграда в Бояна. Ясно ми е колко пари ще искат на квадрат... Мисълта ми е, че е съвсем нормално те да твърдят, че цените се стабилизират. Но доколкото мога да се ориентирам в пазарите, аз си мисля, че дъното е далече. Само се надявам да няма много удавили се, защото това ще се отрази на абсолютно всички хора в страната...
П.П.
В т.7 съм объркал Арко груп с Артекс. Но и Арко са строител с обект в строеж...
Последна редакция от bombe : 22-11-2013 на 07:39 Причина: грешка
fxg (21-11-2013)
Аз също поддържам предположенията за това, че цените на имотите ще продължат да падат.![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.