фен съм им..особено на тия с голия гръб и цепките(нема значение къде)![]()
фен съм им..особено на тия с голия гръб и цепките(нема значение къде)![]()
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Аз пък съм фен на късите и прилепналите , че като я мина да може да си държи краката събрани![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега,ако ми кажеш и че си фен,на една определена позиция,наподобяваща буква от нашата азбука....
Признах тъ...Веуик си
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То време за баничка с кисело мляко вие още рокли ми мерите![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
scooterr, ти ли събуди петлите... надуха ми главата![]()
Ами как, станах сутринта озверял от глад и марш към баничарницата, даже и половинката събудих с една гореща баничка![]()
Оф сега и на мен ми се прияде баница![]()
не трябваше да я споменаваш
![]()
Сигурен ли си, че си й дал баницата ? Да не си объркал нещо![]()
Barabata, отивай бре за баничка
joreto, аха баничка и дадох![]()