Аз ако бях милионер щях да имам възможносста да не си купувам и нищо и всичко![]()
Аз ако бях милионер щях да имам възможносста да не си купувам и нищо и всичко![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Знам причините са много и са дълбоковкоренени. Но това не прави този начин на мислене по-малко глупав![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Иди в което и да е село. Ще видиш, започната къща, строена до някъде и запусната. Двора обрасъл в храсти. В градовете не личат така ясно необитаемите апартаменти. Но всеки е започнал да свива гнездо. След туй съдбата си е направила някаква шега. И същия човечец е на някой строеж в Лондон или Хамбург. Дали ще се върне някога?? Децата му учат там. Те вече със сигурност няма да се върнат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Промити мозъци бреа най-смешно ми става като почнат да се вайкат, че били много кадърни и можещи ама все никой не им давал щанс да го покажат, а в същото време имат по два три апартамента в родата, ми като си такъв гений продавай апартаментите и почвай да въртиш парите, ама по лесно е да се реве
![]()
Балкански комплекси, най-меко казано, хем са ми смешни хем много ме дразнятПромити мозъци бре а най-смешно ми става като почнат да се вайкат, че били много кадърни и можещи ама все никой не им давал щанс да го покажат, а в същото време имат по два три апартамента в родата, ми като си такъв гений продавай апартаментите и почвай да въртиш парите, ама по лесно е да се реве![]()
![]()
Вече даже не им обръщам внимание. Преди време и аз им се товарех на такива хора, но сега просто ги отминавам. Търсят си слушател и като го намерят се започва едно жалване и едно оплакване, ум да ти зайде.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
ООо аз такива хич не мога да ги търпя, много бързо си намирам причина да се махна![]()
Сега, който има възможност да си построи, защо не. Един колега бе преди години в Сирия. Значи там закона какъв е. Банката ти отпуска кредит за строителство. Имаш гратисен период, докато не го построиш. И братята сириици, вдигат един етаж, колкото една автогара. И остава да стърчат от горе арматурите. Нанася се и живее. А жилището се води недовършено и не плаща нищо на банките. на другата година вдига още един етаж. И пак оставя арматурите да стърчат. И чака да мине давност. А през това време си живее като цар. Но сега революцията малко ще ги пообърка.
В Русия, как е. За всяко новородено, държавата поема 25% от ипотечния кредит. Значи ако имаш 4 деца, жилището ти идва безплатно. Бонус от държавата. И Русия в момента има ръст, въпреки емиграцията на милиони руснаци по цял свят.
Мен старите не ме дразнят толкова, но ме вбесяват мои връстници, на по 25-30 години които разсъждават по-същия начин
----------
В единия случай мамиш държавата, а в другия държавата те издържа. И двете неща за мен са глупост. Не може такива дребни далавери да са цел в живота на човекаСега, който има възможност да си построи, защо не. Един колега бе преди години в Сирия. Значи там закона какъв е. Банката ти отпуска кредит за строителство. Имаш гратисен период, докато не го построиш. И братята сириици, вдигат един етаж, колкото една автогара. И остава да стърчат от горе арматурите. Нанася се и живее. А жилището се води недовършено и не плаща нищо на банките. на другата година вдига още един етаж. И пак оставя арматурите да стърчат. И чака да мине давност. А през това време си живее като цар. Но сега революцията малко ще ги пообърка.
В Русия, как е. За всяко новородено, държавата поема 25% от ипотечния кредит. Значи ако имаш 4 деца, жилището ти идва безплатно. Бонус от държавата. И Русия в момента има ръст, въпреки емиграцията на милиони руснаци по цял свят.![]()
Happy68 (29-01-2013)