е щом си дотикал нещата до там да заявяваш голяма сума за теглене за което естествено поздравления
пробвай чрез банков трансфер тъкмо ще имаме информация от първа ръка, защото до сега мисля никой от форума не е ползвал тази опция или поне не е споделял
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз чрез мънито съм прехвърлял в банкова сметка в наша банка. Става бързо. Забавиха ме само от инстата към мънито.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata, ти уточни ли, че ства въпрос за бонус сюетка прикячена към форума!?...за тегленето чрез банков превод на тоя съпорт!?....
----------
daniwin, аз исках да тегля ама ми го върнаха, щот била бонусарка![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Svilen (28-09-2013)
Ами, чети за какво говоримеи ще разбереш кое теглене са ми върнали
.....става въпрос за тегленето чрез банков превод, това отказаха на мен
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
И аз това чакам да чуя ?
==================
eBay купува Braintree Payments Solutions за 800 млн. долара
eBay Inc. ще купува Braintree Payments Solutions LLC – компания, предлагаща услуга за плащания. Сделката ще бъде за 800 млн. долара, които eBay ще плати в брой. Това издава амбициите на компанията да накара потребителите да плащат за стоки и услуги през смартфона си. Този ход ще предостави на подразделението PayPal на eBay по-широка база данни за клиенти, както и по-изгодни такси за трансакции от широката мрежа на Braintree, която понастоящем обработва плащания за повече от 12 млрд. долара на година, като една трета от тях се извършват от мобилни устройства. Braintree таксува 2.9% плюс 30 цента за трансакция. Акциите на еBay скочиха с 4.2% до 56.87 $ по време на вчерашната сесия, като затвори при 56.61 $ за акция.
могат, що да не могат
само печалбичка да има...![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.