Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз не чак сто, ма 200-300 ку станат и пущам към картата...![]()
![]()
ама малко е сто... то май минималното теглене без да закриваш сметката е 50
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Аз дали по 100 или на куп![]()
![]()
то май на куп по-бързо ще ми идват
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
аз щот не търгувам докът чакам теглене - зарад туйпък и обикновено кът съм 50-100 на плюс много бързо стават 200 ил 300... обикновено същия ден
![]()
Е защо не търгуваш докато чакаш теглене,нали остават пари в сметката не си изтеглил всичко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем щот е бонуКс туй дет остава...![]()
![]()
не е баш реални пари... той Дизела вика, че не ги бъркало, ама аз не барам
ма то обикновено кът пусна следобеда и или веднага тогаз го изпроцедиргват ил на другия ден сутринта преди да почне още търговлийката
![]()
![]()
![]()
Е така де,ама има пари по сметката за търговия,какво като е бонус.Нещо не мога да схвана![]()
ем бонуКс и реални лефчета... е различно все пак![]()
![]()
едното само съ води налично за изтегляне
![]()
![]()
![]()
Нещо не можем се разберем с теб,писа,че не търгуваш докато ти превеждат парите,или докато не ги махнат от сметката имаш в предвид.
докът не обработят тегленето по принцип![]()
![]()
те от сметката май веднага ги махват
![]()
![]()
![]()