Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
бонуКса сам по себе си не подлежи на уитхдрауал
колкото и да ми се иска...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
естествено, че може да се тегли от бонусарката през скрилл
въпроса е, дали скрилл няма са ебават![]()
че аз едни 400$ ги теглих 3 месеца....
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
еми....искаха ми верификация...
и аз бях направил тая с банковия превод..
и исках да ми пратят писмо до адреса...
след което чаках повече от месец и не дойде
писах на съпорта..те ми върнаха след 2 седмици че искат некви верификации там попълвах некви документи и аз и от банката ми попълваха една част, печати работи....
искаха и извлечение и тва напрайх...и трябваше да ги кача там на един линк, качих ги като бех готов
и то минаха 2 месеца
след тва отговор нямаше, и още няма![]()
и си върнах парата в инста сметката и като ми дойде картата си ги изтеглих там....
не мога да се занимавам с тях....много ма ебаваха....
----------
а най-якото е, че като ти пуснат писмото за верификация до адреса, ако не пристигне няма как да ти пратят ново....
веднъж щом са го пратили край![]()
молиш са да дойде![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
драгата, не знам, аз съм нямал такива проблеми със скрил, но най-добре си е инста картата.
банковия превод ограничава възможностите (на брокера) за пране на пари
затова и не се толерира много от руските брокери![]()
драгата, това с писмото е проблем но често не стига до нас не защото не са го изпратили
вече 7 години използвам скрилла и съм правил преводи от и към покер сайтове, спортни букита, няма проблем