Е що са му отказали верификация,нова лична карта ли искат![]()
Е що са му отказали верификация,нова лична карта ли искат![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем то не е и съвсем ясно у кого е вината в тоз случай![]()
![]()
щот може да е пратил снимки с лошо качество и първия път да са минали на късмет
![]()
![]()
па след туй да не е и прочел изобщо що са му отказали верификацията
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
налеаз 10 дни се бях изприщил докат се получи преверифицирането
друг вариант е да се отвори сметка с реални кинти там мининума от 10 долара и печалбите от бонусната да се прехвърлят там
но гаранции за плащанията няма никъде
за това най-правилното е щом има натрупан минимум за теглене веднага да се дърпа щот![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
десет дни е нищо...![]()
![]()
за три седмици и кусур ко шъ кажеш
![]()
![]()
![]()
то и аз малко съм си виновен де, ама на по-малко от две седмици (и кусур) нямаше как да смъкна кот и да правя
![]()
![]()
![]()
а без верификация не можеш да прехвърлиш по друга сметка![]()
![]()
по-рано може и да е можело... ма сега не става
![]()
![]()
и по инста-картата май е можело само с първо ниво... ма сега и туй не става
![]()
![]()
![]()
независимо колко са дните си е много кофти кат се получи таз ситуация
а на инфеста доколкото разбрах са му казали че представя едни и същи документи
то за личната карта не знам как може да дадеш друга![]()
Има ли значение суматаможе да им се е сторило дебело и за това да ме бавят
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
е ку е фъргал личната карта за първо и после още веднъж за второ - принципно няма ко друго да му кажат![]()
![]()
даже и ку е минал само с едната страна на личната карта първо пак няма как да мине второ с другата (пробвах)
![]()
![]()
![]()
може и за това да е мен като ме забавиха звънях на колцентъра в София пича ми каза че суми над 100 долара се третирали като големи
и имало по обстойни проверки, хануман и той за май бяха над 300 долара стигна до помощта на Виолета
аз винаги съм си дърпал като направя 100-тина долара,ако трябва всеки ден ще дърпам ако мога![]()