тъй ся....
имам следния проблем с мънито...
имам регисрация....теглил съм някви пари от там след верифициране през банкова сметка...кода дойде всичко точно верифицирах и нямах проблеми...
в един хубав ден обаче след заявяване на опреелена сума за теглене ми иска нова верификация...и понеже вече съм верифицирал чрез банкова сметка имах само два варианта или писмо или дебитна/кредитна карта.
избрах това с писмото до адреса тъй като си мислех, че няма да се забавят кой знае колко....да обаче както се случва в бг в зададените в сайта 2-5 дни вече станаха днес е 11ден работен!!!...като си вляза в скриил акаунта и дам на верифициране на адрес (евентуално за ново писмо)ми дава че те вече са изпратили писмо и ми дава мястото дето трябва да напиша кода...
така обаче аз се обадих на бг пощи и от тях па разбрах, че можело да се забави и повече, че в повечето случай като пишело 2-5 дни можело да се забави и повече, защото понякога писмата минавали през неколко държава бля бля...се едно...седя и си чакам....
ако някой е имал този проблем и е получил писмо колко ли е чакал?!?
също така ми е интересно, дали трябва да се получи лично или го пускат просто ей така в пощата....понеже докато съм на работа може и да не се засека с куриера...а отделно може и някой дружелюбен съсед да прецени, че не ми трябва тва писмо...
а бре голяма веселба....
благодаря предварително!
писах и мейл и от там ни вопъл ни стон....разрових се по други форуми и там различни мнения...някой на 7-мия ден, друг на 12-тия трети цел месец е чакал....![]()