• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Мнения на Трейдъри
    • Разплащателни системи

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Разплащателни системи

Затворена тема
    Страница 18 от 48 ПървиПърви Предишно ... 8 16 17 18 19 20 28 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 171 до 180 от общо 474
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 09-07-2013 18:50 #171 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      драгата
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      драгата не е на линия
      Централна банка
      Sibuk

Моля, изберете категория: - Откажи
      драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще Аватара на драгата
      Град
      София
      Начислени плащания
      1,949.55 USD
      Благодарности
      4 389
      Благодарили са му 1 817 Пъти в
      1 315 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      тъй ся....
      имам следния проблем с мънито...
      имам регисрация....теглил съм някви пари от там след верифициране през банкова сметка...кода дойде всичко точно верифицирах и нямах проблеми...
      в един хубав ден обаче след заявяване на опреелена сума за теглене ми иска нова верификация...и понеже вече съм верифицирал чрез банкова сметка имах само два варианта или писмо или дебитна/кредитна карта.
      избрах това с писмото до адреса тъй като си мислех, че няма да се забавят кой знае колко....да обаче както се случва в бг в зададените в сайта 2-5 дни вече станаха днес е 11ден работен!!!...като си вляза в скриил акаунта и дам на верифициране на адрес (евентуално за ново писмо)ми дава че те вече са изпратили писмо и ми дава мястото дето трябва да напиша кода...
      така обаче аз се обадих на бг пощи и от тях па разбрах, че можело да се забави и повече, че в повечето случай като пишело 2-5 дни можело да се забави и повече, защото понякога писмата минавали през неколко държава бля бля...се едно...седя и си чакам....
      ако някой е имал този проблем и е получил писмо колко ли е чакал?!?
      също така ми е интересно, дали трябва да се получи лично или го пускат просто ей така в пощата....понеже докато съм на работа може и да не се засека с куриера...а отделно може и някой дружелюбен съсед да прецени, че не ми трябва тва писмо...
      а бре голяма веселба....
      благодаря предварително!

писах и мейл и от там ни вопъл ни стон....разрових се по други форуми и там различни мнения...някой на 7-мия ден, друг на 12-тия трети цел месец е чакал....
      някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
      прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
      добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...

и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
      каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
      няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?

напред и само нагоре.......или надолу ?!?
      Благодарности  

Пишете статии и печелете пари с удоволствие.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 09-07-2013 20:00 #172 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Svilen
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Svilen не е на линия
      Главен дилър
      Mati

Svilen има невероятно излъчване Svilen има невероятно излъчване Svilen има невероятно излъчване Аватара на Svilen
      Начислени плащания
      763.75 USD
      Благодарности
      1 734
      Благодарили са му 216 Пъти в
      182 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Тази публикация е написана в рамките на кампанията, като предоставя награди за съдържание. Всеки може да участва в тази кампания и да използва авторския си талант, за да печели пари.
      Едва ли ще помогна, но мисля, че миналият или по - миналият месец ме накараха да си сменя данните и големи врътки бяха докато всичко мине успешно / дано да е така, защото не съм теглил от тогава... /, а относно писмото още в началото преди много време да не кажа години ползвах тази опция и помня че за седмица го получих, но вече не помня как точно... Така или иначе ще го получиш, а за отговор от тях - не бързай по - скоро ще получиш писмото мисля...

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Имате ли талант за писане? Ако не опитате, няма да знаете.

4. Следният потребител изказва благодарност на Svilen за полезния пост:

драгата (09-07-2013)

5. 09-07-2013 20:44 #173 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      драгата
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      драгата не е на линия
      Централна банка
      Sibuk

драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще Аватара на драгата
      Град
      София
      Начислени плащания
      1,949.55 USD
      Благодарности
      4 389
      1 315 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Тази публикация е написана в рамките на кампанията, като предоставя награди за съдържание. Всеки може да участва в тази кампания и да използва авторския си талант, за да печели пари.
      Цитирай Първоначално написано от Svilen Виж мнението
      Едва ли ще помогна, но мисля, че миналият или по - миналият месец ме накараха да си сменя данните и големи врътки бяха докато всичко мине успешно / дано да е така, защото не съм теглил от тогава... /, а относно писмото още в началото преди много време да не кажа години ползвах тази опция и помня че за седмица го получих, но вече не помня как точно... Така или иначе ще го получиш, а за отговор от тях - не бързай по - скоро ще получиш писмото мисля...
      а защо трябва да си сменяш данните ?!?
      не виждам логика в това...
      а писмото в пощенската кутия ли бе сложено или се получава лично ?!
      някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
      прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
      добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...

и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
      каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
      няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?

Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

6. 09-07-2013 20:44 #174 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      fxg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      fxg не е на линия
      Централна банка
      Semilir

fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите Аватара на fxg
      Начислени плащания
      7,326.16 USD
      Благодарности
      5 579
      Благодарили са му 6 570 Пъти в
      4 604 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      драгата,
      имат телефонен съпорт ,
      защо не им звъннеш и да се разберете
      Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
      Благодарности  

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

7. 09-07-2013 20:53 #175 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      драгата
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      драгата не е на линия
      Централна банка
      Sibuk

Град
      София
      Начислени плащания
      1,949.55 USD
      Благодарности
      4 389
      1 315 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от **g Виж мнението
      драгата,
      имат телефонен съпорт ,
      защо не им звъннеш и да се разберете
      той е в анг
      не знам колко би излезнало, ама по-добре да почакам

Благодарности  

Искате ли да печелите пари, като пишете? Присъединете се към нас и ние ще ви помогнем.

8. 09-07-2013 21:24 #176 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      fxg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      fxg не е на линия
      Централна банка
      Semilir

fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите Аватара на fxg
      Начислени плащания
      7,326.16 USD
      Благодарности
      5 579
      Благодарили са му 6 570 Пъти в
      4 604 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от драгата Виж мнението
      той е в анг
      не знам колко би излезнало, ама по-добре да почакам
      Не е нищо кой знае какво като цифра ,
      звъни им спокойно
      Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
      Благодарности  

Мечтаете да станете известен блогър? Започнете да работите с нас.

9. Следният потребител изказва благодарност на fxg за полезния пост:

драгата (09-07-2013)

10. 09-07-2013 21:39 #177 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 367 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Тъй, аз пък тамън се чудех къде да пиша и аз проблем тая вечер с мънито.
      С тяхната карта, не съм верифицирала банкова сметка.
      Днес тръгвам да тегля от един банковат на ОББ, не става, канселира ми транзакцията, оттам отивам на банкомат на ПИБ, същата работа, оттам в магазина- плащам си покупките, оттам тръгвам на разходка по банкоматите отново, на уникредит ми канселира, на Сибанк все ми вика недостатъчна наличност, накрая ме пусна да изтегля 30 лв, а си имах наличност.
      Връщам се в къщи, проверявам в сайта , отразени са теглените пари и пазара, ама липсват и още едни дето незнам откъде ги няма.
      Хистори не ми дава въобще да отворя, да не са им хакнали сайта нещо незнам какво да мисля.

Порових чичко гугъл гледам тоя код 058 дет оми го пише по бележките, които плюе терминала- пише , че означава че терминала не допуска транзакцията, да не би някои банки да са спрели да им признават картите, незнам какво да мисля.
      Писах на съпорта, ама като гледам драгата колко време ечакал...............

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Нашите автори получават бонуси. Присъединете се към нас!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

11. 10-07-2013 09:11 #178 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      драгата
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      драгата не е на линия
      Централна банка
      Sibuk

Град
      София
      Начислени плащания
      1,949.55 USD
      Благодарности
      4 389
      1 315 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Novak, ами не знам какво да ти кажа, според мен в няква степен сигурно съпорта им не може да смогне на многото потребители, което обаче нас това не ни грее....
      а иначе по някви форуми като се разрових и там много различни мнения както за почти всяко нещо.....
      такъв проблем като твоя обаче не срещнах.....

успех....
      ако може да споделиш ти какви верификации си правила...

Благодарности  

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

12. 10-07-2013 09:35 #179 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Svilen
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Svilen не е на линия
      Главен дилър
      Mati

Svilen има невероятно излъчване Svilen има невероятно излъчване Svilen има невероятно излъчване Аватара на Svilen
      Начислени плащания
      763.75 USD
      Благодарности
      1 734
      Благодарили са му 216 Пъти в
      182 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      "Шоуто" е през този май месец с първо писмо това:
      "Dear Svilen,

Following a routine check by our Security Department we suspect that your Skrill account might have been accessed by an unauthorised 3rd party. The security of your account is of the highest priority for us so we have temporarily suspended outgoing transactions.

To use your account again please follow these 2 simple steps:

1. Change your Skrill password. This can be done by logging in to your Skrill account and visiting the 'My account' > 'Change password' section.

2. Write to security@moneybookers.com to confirm that your password has been changed.

You must complete both of these steps.

If you cannot access your Skrill account, please follow our password retrieval procedure which can be found on the login page of our website.

Please accept our apologies for any inconvenience caused but understand these measures are taken to protect your account.

For any additional questions concerning your Skrill account you can always contact us via our Support Centre.

Your cooperation is highly appreciated.

Best regards,

Skrill Security Team"

Опъвах се, но се стигна до стъпка 2:
      "Dear Svilen,

Thank you for contacting Skrill Customer Service.

Following a routine check completed by our Security Department we have detected that your Skrill account might have been exposed to an unauthorized access. As security is a main priority for Skrill, your account has been temporary suspended for outgoing transactions. In order to start the procedure for having your account reactivated again you need to:

* change your Skrill account password via the “My Account” section >> “Change Password” tab.
      * change your primary e-mail address by going to “My Account” >> “Profile” and scroll down to the "List Of Email Addresses"

In addition, in order to determine that you are still the person operating the account we are kindly asking you to provide the following documents:

-a clear and readable colour copy (scan or a camera image) of both sides of a valid official identification document with picture (such as identity card, passport or driving license). Your names, date of birth and the expiry date of the document should be clearly visible.

- a scanned copy of a paper document you have recently received on your postal address (such as utility bill or bank statement) issued in the last 3 months. Your name and address should be clear and readable on it. Kindly note that we do not accept and process any credit/debit card statements or documents containing your cards’ full financial data so such a document cannot be used as an address proof.

To submit the requested documents and information, login to your Skrill account and go to “My Account” >> “Email support” >> “Account/Security” >> “You have requested information and/or documents from me”. Please submit the following for ticket ID number: 238291470

We look forward to your response so we can further assist you.

Kind regards,
      Kristina
      Skrill Customer Service"

и стъпка 3:
      "Dear Svilen,

Thank you for contacting Skrill Customer Service.

Our security systems have identified activities which suggest unauthorized attempts to access your Skrill account. In order to keep your account safe, we have temporarily restricted some payment options.

In order to increase your account safety, we strongly recommend and ask you to change your account password, as well as the primary email address and to disable any secondary email addresses.

To change your account password, follow the steps:

1) Login, then open 'Change Password' from the left hand side menu on 'My account' tab
      2) Enter your current password, then fill in your new password and confirm. Please note the requirements for password.
      We recommend: When choosing your new password, please follow the tips as outlines in our security centre at:

http://www.moneybookers.com/ads/mone...ord-tips/#info

To change your primary email address, follow the steps:

1) Login, then open 'Profile' from the left hand side menu on 'My account' tab
      2) Click the [Manage] link in the section 'List of email addresses'
      3) Fill in new email address in the designated field and click on [add] link. Verify the email address by clicking on the link from the special verification email we have sent.
      4) Change the email address to primary by clicking on the [primary] link next to the newly added address.
      5) Disable your xxxxxxxxxxxxxxxxxx@gmail.com and xxxxxxxxxxxxxxxxxx@abv.bg clicking opposite to them 'Disable'.

In order to lift the restrictions imposed on your account, we need to confirm your identity and address. For this purpose, please provide the following documents:

a colour copy (scan or a camera image) of both sides of your valid official identification document which must include a picture (for example, identity card, passport or driving licence).

and

a copy of an address proof (scan or a camera image): a paper based document issued in the past 3 months showing your name and address printed on it (for example, a utility bill, bank statement).

Please Note: Due to PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard ) compliance requirements, we do not accept or process credit/debit card statements or any other documents with card information presented on them.

Please Note: Since we are required to confirm the details you have registered based on the documents you send, we ask you to provide us with clear and readable copies, in high resolution format. This will help us process this necessary verification much more quickly.

To submit these requested documents, please login to your account and go to 'Email support' >> 'Account/Security' >> 'You have requested information and/or documents from me'. Please provide the ticket ID relating to this case in the field provided. Your ticket ID can be found in the subject of this email.

We thank you in advance for your understanding and cooperation. We are looking forward to hearing from you.

Best Regards,
      Scarlett
      Skrill Customer Service"

като с горното ме накараха да си използвам емайл, който не исках, но другите / и давата / ги имаха в базата си....
      Всичко се "оправи", но за мен си беше излишно занимаване....
      А колкото за писмото - изрових в пощата си, че на 28.09.09 са ми написали, че са го пратили така, че нямам спомен от тогава...

Благодарности  

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

13. Следният потребител изказва благодарност на Svilen за полезния пост:

драгата (10-07-2013)

14. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    15. 10-07-2013 10:06 #180 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 367 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Не съм правила верификация на банкова сметка, директно карта си поръчах с цветно копие на лична карта и някаква сметка и бързичко ми дойде картата.
      И досега съм си я ползвала без никакъв проблем.
      Както и съм теглила от тия същите банкомати дето вчера теглих и преди.
      Днес мислех да звънна до някоя от банките там да питам за какво иде реч.
      Как терминал от който съм теглила преди сега ми отказва транзакция.

----------

П-с. Пратила са ми мейл, че до 20 часа ще ми отговорят на запитването.

----------

А сега ще им пускам нов, че пак ми липсва историята.

Благодарности  

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

Затворена тема
    Страница 18 от 48 ПървиПърви Предишно ... 8 16 17 18 19 20 28 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Мнения на Трейдъри   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти