Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Edi7 (13-09-2019), presptc (13-09-2019), jssj (13-09-2019), Spekulanta (13-09-2019), Нерегистриран (4), kypa (13-09-2019), Barbaron (15-09-2019), sfplhr (14-10-2019), jeksana (25-10-2019), koceto1111 (13-02-2020), kikicha (16-02-2020)
Паундя Еурото две големи зеллени седмици що ми се струва че ще има шорт тука сега и днес петък 13 ти!
Its easy to do it but is also easy to not do it!
Докато златото се чуди дали да пада още или да почака, среброто май вече е на ръба на пропастта.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Среброто и златото корелиратДокато златото се чуди дали да пада още или да почака, среброто май вече е на ръба на пропастта.
Прикачен файл 5524
според мен първо златото ще обърне
и там направи голямо покачване и също има дивергенция с индикаторите
След 13 пипа ин дъ мъней не излезнах на печалба понеже риска ми беше 20 пипа и исках още 7 пипа за да ми се изпълни риск реуорда и сега - 20 пипа! Летят мишки из стаята!![]()
Ще направя втори опит пак късо
От 1,11027 , да да видим
Магаре боб яде ли![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Колега да ти кажа мен проценти не ме интересуват
Мен ме интересува реалната пара
И ако ти кажа че съм си поставил големи цели
Но няма как да ти ги кажа в %%%%%%%
Но ще дойде и този ден![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!