Ненормален ден честно. Направо съм изморен не физически, а психически и емоционално. Понякога май е по-добре да не се търгуват такива събития.
Ненормален ден честно. Направо съм изморен не физически, а психически и емоционално. Понякога май е по-добре да не се търгуват такива събития.
Its easy to do it but is also easy to not do it!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пророкурването Дъ Некст Епизод - Равносметката:
И тука има ЧАВКА.
Даже и за ГАПЪТ бяхме тръгнали да започваме да потегляме, но Тръмбът успя да развали работата. Всъщност може и да не е съвсем окончателно все още, утре или понеделник може би трябва да се потвърди (или отхвърли) развалянето на работата по дозатварянето на ГАПЪТ.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Да съгласен съм че е трудно за хващане и има доза хазарт тука малко повече отколкото обикновенните нива на хазарт в трейдинга,но за скалпиране няколко пипа 10 примерно могат да се измъкнат ама пак доста трудно!Но все пак такива В шейп ревърсали са нормални след такова свръхизпродаване и най малко алготата ще реагират на такива движения затова все пак имаме на какво да се обосновем з азаемане на подобни позиции!
Its easy to do it but is also easy to not do it!
Този гап наистина не беше малък, но не остана ли вече много назад на графиката?Пророкурването Дъ Некст Епизод - Равносметката:
Прикачен файл 5514
И тука има ЧАВКА.
Даже и за ГАПЪТ бяхме тръгнали да започваме да потегляме, но Тръмбът успя да развали работата. Всъщност може и да не е съвсем окончателно все още, утре или понеделник може би трябва да се потвърди (или отхвърли) развалянето на работата по дозатварянето на ГАПЪТ.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е твърде назад ГАПЪТ, в момента сме пак в рейджа, над който се образува. А това непосредствено след ГАПЪТ не можа да стане на пробив, т.е. де факто си е разширение на рейджа, т.е. ГАПЪТ става част от настоящия рейдж.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Днес беше деня, в който златото можеше и набра инерция, но след това мечките надделяха.
Въпреки това, струва ми се, че на пазара все още има много купувачи, а мечките само това чакат.
Нищо чудно да видим още едно изсипване надолу при златото преди тренда да продължи нагоре. 1470 е добро число.