Както очаквах направи ново дъно eur/usd. Сега следващо ниво на подкрепа според мен е 1.0890
Както очаквах направи ново дъно eur/usd. Сега следващо ниво на подкрепа според мен е 1.0890
Дългите ми глътнаха вода, че корекцията се оказа доста плитка, а на дневна нещата си вървят по каналния ред и гледам аз вече към следващото ниво...
Въпреки дългосрочната цел, розувкуту 1.0977 си остава като потенциал за корективно движение, но както казах преди - тая зона е дебела подкрепа и си е нужно време да я разядат мечковците
![]()
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Това е текущата ситуация. От ляво на дясно - силните на деня. Прекалиха малко с помпането на nzd. Да се готви aud за лидерската позиция. GBP преди малко мина пред USD.
РЕДно е да започнем плавни покупки на кабела.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (26-09-2019), jssj (26-09-2019), Spekulanta (26-09-2019), Нерегистриран (2), Barbaron (26-09-2019), kypa (26-09-2019)
Еврото си направи тройно дъно и може да си кротне вече или да отскочи нагоре подобно на паунда. Не ми се вярва утре да имаме Черен петък и предполагам,че другата седмица при тази двойка ще има развитие.
Канадеца закъснява. Време е за първата цел 1.3200. Утре може да е неговия ден и двойката да слезе до 1.3130.
Златото също закъснява. Надявам се до утре вечер да е слязло под неклайна и да даде знак какво мисли да прави.
![]()
Последна редакция от privelege : 26-09-2019 на 14:25
Spekulanta (26-09-2019), REDA (26-09-2019), Нерегистриран (8), Barbaron (26-09-2019), kypa (26-09-2019)
Ако и този ден не затвори под дъното и стане неуспешен пробив ще бъда удивен
Все още е мечо под 1.0950, но нещо почна да ме притеснява.
jssj, долара много отслабна. Само chf е по-слаба двойка в момента от него и то не за дълго. Късите ми usdchf от вчера вече си идват на място.
Предвид на слабия долар, може да се предположи, че видяхме дъно на златото малко преди новината и сега вероятно следва повторение на предходния връх. От там, ако го стигне няма да е лошо да се продаде. Анализа е на Н1, така че може всичко още тази вечер да приключи.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз му влязох дълга вече от 1.0940, няма какво да се чудя, тъй като стопа идва добър. Сложих го на 1.0919, а таргета идва на обичайното ниво 1.100
Стига вече с тея двойни и тройни дъна. За двойно дъно ок, ама трети път като се тества ниво почти винаги успява да го пробие.
Та и аз вече се чудя дали да си променям стратегията да е интрадей, да си затварям сделките в същия ден на отваряне, а да не чакам по-дълго време, че като гледам файда няма много.
Големите пари винаги са били на важните нива и днес отново си проличава това. Трябва да си хитър в това отношение.Стига вече с тея двойни и тройни дъна. За двойно дъно ок, ама трети път като се тества ниво почти винаги успява да го пробие.
Та и аз вече се чудя дали да си променям стратегията да е интрадей, да си затварям сделките в същия ден на отваряне, а да не чакам по-дълго време, че като гледам файда няма много.
jssj (26-09-2019), Spekulanta (26-09-2019), REDA (26-09-2019), Barbaron (26-09-2019), kypa (26-09-2019), Нерегистриран (5)