и тука да си копирам подписа:
Bob Volman - Forex Price Action Scalping - някой ако я има ВЕДНАГА да ми я изпрати!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
и тука да си копирам подписа:
Bob Volman - Forex Price Action Scalping - някой ако я има ВЕДНАГА да ми я изпрати!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Малиии, кура полудя
---------------------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да вземе такова тогава
http://static1.framar.bg/product/prostamol-uno.jpg
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кура не е полудял сега
той/аз много отдавна е така![]()
Toй си е мек, за какво му са още меки капсули![]()
на мен за изпростяване не ми трябва ПРОСТамол
то отвътре си ми иде![]()
kmv (03-09-2013)
колкот да е твърд жената кът е кръвясала няколко дена ще реве и сълзи ще лее даже
![]()