Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ни ли уврат главите, народа е казал: На сила хубост не става.![]()
Svilen (18-08-2013)
Проблем е в тези времена да се накара българина да изправи глава и да погледне с страни и нагоре. Събитията случили се през последните 20 години тотално го обезвериха.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Българина много активно участвуваше във всички събития последните 20 години. И се чувстваше доста комфортно. Отваряше магазинчета, кафенета, бутици, бензиностанции, цехчета. Туристически агенции, фирми от всякакъв порядък. И с всевъзможен предмет на дейност.
Но всяко нещо си има край. Единствено фризьорските салони в момента се котират. От някъде се появиха монополите. Хипемаркетите. И започнаха да го задушават. Изтласкват от пазара.
Бизнеса започна да се институциализира. Няма я свободата.
Появиха се камара лицензионни и разрешителни режими. Изисквания за професионална компетентност и не знам кво си.
Кофти тръпка.
Че по-добре да се хванеш някъде на заплата. От колкото да си тровиш живота с неграмотна администрация!!!
Svilen (18-08-2013)
Особено с неграмотната администрация до гуша ми е дошло. Другия момент е с продавач-консултантите самата дума определя какъв човек трябва да стои зад тази позиция, но в много специализирани магазини влизайки за конкретен продукт много пъти са ми казвали, че такова понятие няма. След по обстоен преглед на предлаганата стока виждам продукта, който ми трябва и казвам " Ето това ми трябва!" и от среща ми се отговаря " ААаааааа товаааа лиии ".
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Ей това ми се е случвало поне 100 пъти на мен.Другия момент е с продавач-консултантите самата дума определя какъв човек трябва да стои зад тази позиция, но в много специализирани магазини влизайки за конкретен продукт много пъти са ми казвали, че такова понятие няма. След по обстоен преглед на предлаганата стока виждам продукта, който ми трябва и казвам " Ето това ми трябва!" и от среща ми се отговаря " ААаааааа товаааа лиии ".![]()
Те гледат първо да ти пробутат нещо дето не върви. Че да им направиш оборота.Особено с неграмотната администрация до гуша ми е дошло. Другия момент е с продавач-консултантите самата дума определя какъв човек трябва да стои зад тази позиция, но в много специализирани магазини влизайки за конкретен продукт много пъти са ми казвали, че такова понятие няма. След по обстоен преглед на предлаганата стока виждам продукта, който ми трябва и казвам " Ето това ми трябва!" и от среща ми се отговаря " ААаааааа товаааа лиии ".
Не са се появили от някъде,а ние нямахме поглед върху бизнеса в световен план.Транснационалните търговски вериги са от края на Втората световна война,но ние живеехме в кокошарник,незнаейки какво става по света и започнахме да развиваме гаражен бизнес в 21 век...................