и да позная - се тая.
нали съм на демото
важното е да влизам в ритъм...
доскоро ме нервеха много Азиатците... сега вече - не чак толкова много... може и да им хвана спатиите...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
хаха - супер забавно клипче.
какви са тия японо-английски ритми ???
не бях чувал такъв стил до сега...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма ли да пробваш с бонуса? Днес гледам, че са ми превели, предполагам и на теб, ако си си закачил сметка.
Азиатците и австралиците правят добри движения на техните си валути, понеже по това време излизат и техните новини - йената и aud, другите азиатски не съм ги гледала.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
не съм си отварял сметка още... има време... не бързам...
Азиатците - да...Австралийците много рядко се размърдват...
че ти от кога имаш генетични връзки с виетнамчетата ???
.................................................. .......................................
То не пречи да си отвориш сметка, нищо не се иска освен попълване на един интернет формуляр. И като отваряш с малък обем, то все едно си на демо. Но по-добре да я отвориш през някой от двата ****** сайта - дадоха ми ги от българския офис на Инстафорекс, за да ти е наполовина спреда, иначе са много големи спредовете. И аз се каня да си отворя оттам нова сметка да ги видя тези спредове. Ще ти ги кажа допълнително, ако искаш, че сега не ми се рови из пощата.
ти ми беше обещала отдавна да ми ги дадеш тия сайтове за по тънките тарифиТо не пречи да си отвориш сметка, нищо не се иска освен попълване на един интернет формуляр. И като отваряш с малък обем, то все едно си на демо. Но по-добре да я отвориш през някой от двата ****** сайта - дадоха ми ги от българския офис на Инстафорекс, за да ти е наполовина спреда, иначе са много големи спредовете. И аз се каня да си отворя оттам нова сметка да ги видя тези спредове. Ще ти ги кажа допълнително, ако искаш, че сега не ми се рови из пощата.
ще си отворя сметката след 2 месеца - "на място"от тука май ще имам проблеми...
Забравила съм си старото обещание, сега давам ново - за утре. Няма да имаш проблеми и оттам - нали всичко е по интернет. Тука като дойдеш, да имаш време да се занимаваш с по-приятни неща.А ако държиш да е на място и аз не знам точно в коя държава трябва да ходиш.
![]()
Не знам, но така са ми казали като бях малка, даже като бях малка съм ги и виждала. Имаше едни виетнамци едно време из цяла България - докарваха ги по линия на социалистическия труд, понеже бяхме братски държави. Та оттогава си знам, че сме си братски народи. Малко сме се разбратили напоследък, но старото братство ръжда не хваща.Като братски жест даже били разчистили кучетата от улиците.
Хайде ... до писане, че и за вас с Бибко почти стана време за лягане!![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-03-2013 на 21:31