колко пипа кешира ве майсторе ?
....................................
колко пипа кешира ве майсторе ?
....................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Лъжеш за пред публиката тука.
Сигурен съм че си прибрал поне 300
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Момчета, да ви кажа честно: снощи ви четох от пост 1371 до 1406 и половин час си се смях сама като луда. Само Мр Бийн и Лиу дьо Финес са ме разсмивали скоро така, даже те по-малко. А днес се върнах малко по-назад от 1358 насам, и пак същото - просто не е истина.![]()
Много сте добри!
![]()
Пп: Извинявайте, но много ми повдигате духа.особено с онова "колко пъти да ти обяснявам точно па на теб..." и веднага след това се появи още един със същия въпрос, на който също му е обяснявано незнам си колко пъти.
![]()
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 01-03-2013 на 23:03
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, много отърваш колежкеееее.
Докато се киприш да правиш пари от форекса - ние тука сейр правим
кога намираш време да се върнеш назад и да четеш всички тия постове ?
Евала ти![]()
Снощи беше финалния щурм за февруарските бонуси и всички бяхме късопаметни и недоразбрали![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Малко са хората като мен и още 6-7 които се опитват да проследят хронологията на разговора и да се намесят с подходящ пост...
Разбира се - има и моменти на лигавене, когато няма общо взето никакъв смисъл от цялата тирада тука... ама весело да става...
Нали това е идеята. Да поразпуснем малко, някой и друг бонус , а който може да извлече, изпроси или открадне полезна информация - то си е за негово добро.
Eli2356 (02-03-2013)
Ами почнах да ви чета като приключа с търговията, че измежду нея много ме отплесвате - като ви зачета и все едно съм под наркотик, от ония смехотворните (много не знам как се казват, че никога не съм ползвала).То и за търговия нямам време тия дни де, но това е отделен въпрос, но за вас намирам, нещо като вечерен релакс смятам да го въведа следенето на разговорите ви. А и понякой и друг форексов заек изскача ... ей сетих се във връзка с това, че тия дни нямах време да догледам уебинарите на твойте хора, но утре, други ден мей би.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Гледай ги - ще те изпитвам другата седмица.
Приятна вечер и весел уикенд
Ейй, вярно бе, то края на месеца и за бонусите беше, как не се сетих... че аз имах съвсем други задължения за края на месеца, но така или иначе си действам през целия месец.
----------
Думата изпит ми действа мобилизиращо.Ще гледам да не завърши така:
...
...
...
Приятна и на теб!