Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
emoyambol (17-06-2013)
Ми ако я прави гроздова или с праскови идеално ще е
.................................................. ....................
----------
Направо чук ще е
.................................................. ...
хаахахха чук ще е "манджа" ахахаха
................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
emoyambol (17-06-2013)
И после може и да връщаш манджа... кораба като са люлеее
.................................................. .................
нали знаеш как припадам от изведнъж и после скачаш от горе ми не мърдамне връщам манджа
![]()
.................................................. ............................
emoyambol (17-06-2013)
Особено като ти фърля юргана отгоре, пък вънка 20-30 градуса.. пък ти не мърдаш ... пиянски истории
![]()
trymetryme (17-06-2013)
ееее спмени ,спомен представи си как съм омазал кънките .............ама то като идем на вилата на село ,винаги като правим запой двамата, някой ме прибира после (понякога дори и двамата, някой на пребира:P )
![]()
emoyambol (17-06-2013)
хахаха, ще на прибира ми ко да прай
....................................
----------
Ако ли не, малко свеж въздух и всичко е окей
.................................................. .......
trymetryme (17-06-2013)
тва момиче дето последния път ни прибирашесе хвана за главата със нас
не беше срещала такива ненормалници маи
ама скор трябва пак да отидем малко из природата да релакснем малко
![]()