Не знам коя от разновидностите на йената си шортвал, но ми се струва рисковано - като гледам всичките са по-скоро за нагоре в момента и би трябвало да си на минус или на 0 горе-долу. Или нещо се шегуваш?![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не се шегувам. Шорт съм на gbp/jpy и на usd/jpy.
Предполагах че днес НЙ ще ми помогне ама....
Нощес Азиатците дано да са на моя страна
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво е пък това НЙ?
Знам ли- положението е малко на кантар, трябва да се следи изкъсо, защото може да продължи и нагоре. Само гледай да не ти изяде сметката.
Пп При USD/JPY има силен имулс нагоре вчера, а и предишните дни са бичи с бичи опашки на баровете, т.е.бързо връща нагоре, така че фнимателската.
Последна редакция от Eli2356 : 04-03-2013 на 23:48
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вярно, че напоследък се чувствам изморена нещо, не само сега, но като гледам и теб те мързи да напишеш цялото име.
Снощи се загледах в един сериал, който препоръча на Бибко https://forum.bg/showthread.php?43-%...l=1#post325725. Мислех преди това да те питам може ли и аз да го гледам, обаче ми стана интересно и вече изгледах първа серия.Послед гледах и няколко серии на Истински измамници (The Real Hustle) - оня ден си го свалих, дават го по Дискавъри и стана никое време... Ама сега как марш в леглото като тъкмо ми потръгнаха 2 дълги - EUR/USD и USD/JPY - извинявай, че те контря на последното, но в краткосрочен план поне мисля да даде малко нагоре, пък може и повече... И най-вече сега мисля да гледам още някоя серия от гореспоменатите сериали.
НЕ ме мързи да пиша. Просто съм на работа... а и от телефа а пиша....Вярно, че напоследък се чувствам изморена нещо, не само сега, но като гледам и теб те мързи да напишеш цялото име.
Снощи се загледах в един сериал, който препоръча на Бибко https://forum.bg/showthread.php?43-%...l=1#post325725. Мислех преди това да те питам може ли и аз да го гледам, обаче ми стана интересно и вече изгледах първа серия.Послед гледах и няколко серии на Истински измамници (The Real Hustle) - оня ден си го свалих, дават го по Дискавъри и стана никое време... Ама сега как марш в леглото като тъкмо ми потръгнаха 2 дълги - EUR/USD и USD/JPY - извинявай, че те контря на последното, но в краткосрочен план поне мисля да даде малко нагоре, пък може и повече... И най-вече сега мисля да гледам още някоя серия от гореспоменатите сериали.
Друг път питай за разрешение да отваряш линковете ми
за това че ме контриш на йената - добре е. Аз просто не мога да я следя... затова малко отрано съм пуснал шорта.... не вярвам да скочи повече от 50 нагоре... тъкмо ще вляза пак на шорт от по-високо![]()
Знаех си, че трябва да питам, но докато попитам и свърши серията - тя само пробна беше. Сега да питам мога ли да продължа и с останалите? Казвай бързо, че има 2 минути до края на работното ти време, доколкото знам. Хайде за по-лесно, ако си безусловно съгласен, нищо не казвай - мълчанието е знак на съгласие.НЕ ме мързи да пиша. Просто съм на работа... а и от телефа а пиша....
Друг път питай за разрешение да отваряш линковете ми
за това че ме контриш на йената - добре е. Аз просто не мога да я следя... затова малко отрано съм пуснал шорта.... не вярвам да скочи повече от 50 нагоре... тъкмо ще вляза пак на шорт от по-високо
Откъдето и да влизаш ще е с учебна цел, докато си на демо. Или си се заел с 800-те гущера, дето се въргалят в реалната?