я стига си плямпал за жени - кажи колко пипа изкара днес ве !
я стига си плямпал за жени - кажи колко пипа изкара днес ве !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
30-40 ама много късно се включих............а ти? .................................................. .................................................. ...........................
----------
Айде лека утре ще искараме повече... .................................................. .................................................. .................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз не съм почвал още за днес... по-после...
лека ти нощ !
От кое ги изкара тия 30 40 пипа? .................30-40 ама много късно се включих............а ти? .................................................. .................................................. ...........................
----------
Айде лека утре ще искараме повече... .................................................. .................................................. .................
Я некой да бега да напише едно мнение в темата за EUR/USD, например да каже "Лека нощ и успех на нощните трейдъри". Къде е mysoul? Защо даже и той не казва Лека нощ?
Искам да напиша още едно мнение, но ще ми станат 3 поредни - може ли такова нещо - от 2 часа буквално няма нови мнения там?![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Как ще има номи мнения - днес еврото удари всички на земята...................................... .................................................. ...........
Ударило, не ударило, на мен ми трябва справедлив бонус за мнението ми, защото ще е смислено и ще е по темата, а както предполагам знаеш поредните мнения се считат за едно и не се дава отделен бонус за всяко. Ама щом сте се заинатили, няма да го пиша тази вечер.
Шегувам се - никога не съм се замисляла за бонусите като пиша, но сега ми направи впечатление, че съвсем е запустяла темата от часове и ще станат 3 поредни мои мнения.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ударило, не ударило, на мен ми трябва справедлив бонус за мнението ми, защото ще е смислено и ще е по темата, а както предполагам знаеш поредните мнения се считат за едно и не се дава отделен бонус за всяко. Шегувам се - никога не съм се замисляла за бонусите като пиша, но сега ми направи впечатление, че съвсем е запустяла темата от часове и ще станат 3 поредни мои мнения.
Ама щом сте се заинатили, няма да го пиша тази вечер.
Това хубаво, но защо го искаш от нас? Бонусите ги определя администратора...................... .................................................. ...............
кво предлагаш Eli2356 - да се връткаме с тебе двамата ли ???Ударило, не ударило, на мен ми трябва справедлив бонус за мнението ми, защото ще е смислено и ще е по темата, а както предполагам знаеш поредните мнения се считат за едно и не се дава отделен бонус за всяко. Ама щом сте се заинатили, няма да го пиша тази вечер.
Шегувам се - никога не съм се замисляла за бонусите като пиша, но сега ми направи впечатление, че съвсем е запустяла темата от часове и ще станат 3 поредни мои мнения.
виж до колко късно стоя - теб те няма
засрами се!
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.