Ама сега се извъртя на 180 градуса и вече подкрепя подобни протести![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Там се намира "егзистенц минимума".
Ние живеем в уникална страна където има много висок процент работещи бедни-хора които работят и вземат доходи с които не могат да си позволяват нормално съществуване.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
така да се каже и аз съм от тези хора работя а съм се в калта светлина няма и не виждам как ще се оправят нещата .................................................. .................................................. .............................
----------
но и то с тези темпове не става
Окончателно: 0.8% растеж на икономиката през 2012 г.
През четвъртото тримесечие на 2012 г. БВП възлиза на 21 085 млн. лв. по текущи цени, съобщи Националният статистически институт. Сезонно уточнените данни показват растеж от 0.5 на сто на БВП през четвъртото тримесечие на 2012 г. в сравнение със съответното тримесечие на предходната година.
Преизчислен в евро, брутният вътрешен продукт е съответно 10 780 млн., като на човек от населението се падат 1 478 евро.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
karsov, За какъв растеж може да говорим когато имаме ръст в относителни а не в съпоставими цени " инфлацията е по висока от ръста на БВП".
А какво да кажем с БВП на човек от населението 1478 евро "средно статистическа страна от Африка".
китайците ще ни оправят
Китайски холдинг планира да строи фабрика в Бургас, съобщи зам.-кметът по финансите в морския град Красимир Стойчев. Бизнес делегация от далечната източна страна вече се е срещнала с местните власти и ги е информирала за плановете си. Инвеститорите възнамеряват да прехвърлят едно от своите производства в морския град и освен това да разкрие представителство на голяма търговска верига. В нея ще бъдат пласирани стоките от фабриката. Инвеститорите обаче пазят засега в тайна какво точно ще произвеждат и са помолили местните власти също да бъдат дискретни.
Страх ги е да не им откраднем идеята ли....................китайците ще ни оправят
Китайски холдинг планира да строи фабрика в Бургас, съобщи зам.-кметът по финансите в морския град Красимир Стойчев. Бизнес делегация от далечната източна страна вече се е срещнала с местните власти и ги е информирала за плановете си. Инвеститорите възнамеряват да прехвърлят едно от своите производства в морския град и освен това да разкрие представителство на голяма търговска верига. В нея ще бъдат пласирани стоките от фабриката. Инвеститорите обаче пазят засега в тайна какво точно ще произвеждат и са помолили местните власти също да бъдат дискретни.
......................
Аз верно съм доста зле с тълкуване на фундамент, ама ми се струва, че тази статия е доста нелогична, особено имайки впредвид и другите изказвания на Рубини
http://www.investor.bg/sasht/337/a/r...deshte,146465/
Честит осми март на всички дами занимаващи се с форекс
Жените в България взимат средно с 12% по-ниски заплати от мъжете. Страната ни се нарежда в средата на класирането по разлика в заплащането между мъже и жени в Европейския съюз, сочат данните на Евростат. Средно в Европа разликата е 16 на сто
Какво точно не разбра от статията ?Аз верно съм доста зле с тълкуване на фундамент, ама ми се струва, че тази статия е доста нелогична, особено имайки впредвид и другите изказвания на Рубини
http://www.investor.bg/sasht/337/a/r...deshte,146465/
Лесен достъп до ресурс.
Ръст на БВП-1,6-1,7% "умерен"
Намаляща безработица.
п.п. Всичко това означава силен долар...................
от никъде не идват добри новини
Рецесията в България започна през последното тримесечие на миналата година, но сега се задълбочава. Това заявиха преподавателят в Югозападния университет проф. Чавдар Николов и бившият председател на Комисията по финансов надзор доц. Петър Чобанов пред ТВ7.