• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Разговори Не по темата
    • Хоби клуб
    • Любимата ви игра като малки

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Любимата ви игра като малки

+ Отговор в тема
    Страница 1 от 2 1 2
    Резултати от 1 до 10 от общо 12
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 02-09-2019 21:15 #1 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 605 Пъти в
      2 614 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X

Любимата ви игра като малки

Коя беше любимата ви игра, когато сте били малчугани? Тогава, когато нямаше компютри и всички бяхме навън по улиците?
      Аз като малък много обичах да играя на жуменка или криеница и стражари и апаши. По-късно дойде и футбола, народна топка и от тихите игри си спомням много обичахме да играем на Категории - онази игра, която с една буква трябва да се познават различни думи от конкретни категории.
      Еми това е, споделайте и вие.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Печелете пари, без да напускате дома си.

2. Следните 5 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

minkov (02-09-2019), Mateev (02-09-2019), renito5 (03-09-2019), lyubo (03-09-2019), Нерегистриран (1)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 02-09-2019 23:03 #2 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Mateev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Посети началната страница
      Mateev не е на линия
      Баннат
      Terinspirasi

Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Аватара на Mateev
      Град
      гр. Габрово
      Начислени плащания
      5,655.19 USD
      Благодарности
      1 864
      Благодарили са му 6 133 Пъти в
      1 931 Поста
      В техникума играехме на покер - разбира се със живи пари, но стотинки. Там бях безспорен лидер. Бях много добър и на сантасе, 21, чист бридж и въобще на всякакви игри с карти. Мисля си, че още от тогава теорията на вероятностите е била подсъзнателно моята ръководна роля, въпреки че тогава не го осъзнавах това.

Много интересен случай имах след казармата когато се ожених и отидох на селото на жена ми. Там се случи така, че седнахме да играем на карти с местния лидер. Играехме на някаква игра, която никога не я бях чувал Той просто ми обясни правилата и след това започнахме да играем със залог живи пари. Бяха стотинки, но все пак в играта влязоха някъде около 50-100 лева. Ами това, което се случи, е че го обрах за по-малко от 1 час. Когато се стигна до това да залага часовника си, аз прекратих играта и великодушно му подарих всичко, което той беше загубил.

Та аз си мисля, че някъде дълбоко в мене теорията на вероятностите се е просмукала още от младежките години, и аз съм се съобразявал с нея подсъзнателно през целия си живот, без да я разбирам напълно. Сега вече е друго. Сега съзнателно си направих труда да я изуча, и в момента се ядосвам, че не съм го направил това по-рано. Ако се бях осъзнал по-рано, съвсем по друг начин щеше да изглежда живота ми. Бил Гейтс ряпа да яде. В този живот има толкова много пари, които човек може да ги рине с лопата, стига обаче навреме да се светне как да го прави това.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

5. Следните 4 потребители изказват благодарности на Mateev за полезния пост:

Alex1977 (03-09-2019), Zagorka (03-09-2019), minkov (03-09-2019), jssj (04-09-2019)

6. 03-09-2019 20:04 #3 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 631 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Матеев... може да ти се е струвало игра, но според мен това въобще не е игра то си е било чист хазарт.
      А иначе покера и той си е друга бира... но и там иска яко учене и стратегии.

Чак конкретно любима игра не съм имала ...всички са ми били любими.
      Май само народна топка не обичах да играя...

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

7. Следните 5 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

minkov (03-09-2019), lyubo (03-09-2019), Spekulanta (04-09-2019), jssj (04-09-2019), skrasi (05-01-2020)

8. 03-09-2019 21:00 #4 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 605 Пъти в
      2 614 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      За покера съм съгласен, иска да се набляга сериозно. Няма значение, че се определя като хазарт. Но също както при шаха, и тук се иска мозък как да изиграеш противника. Аз така и не се научих да играя, не съм се задълбавал и в правилата на играта. Може би и аз трябва да си втълпя, че трябва да задълбая малко повече в Теорията на вероятностите и оттук-оттам да изпробвам нещо в търговията.
      Като малко по-голям вече се появиха компютрите и стратегическите игри, много обичах да играя на точно такива, особено с приятели. И Кънтър Страйк, по цели нощи отборно
      Обаче като по-пораснал ми липсват онези години, в които съм играл навън, а не онези, които прекарах пред компютъра.

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

9. Следните 5 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

minkov (03-09-2019), gambletrade (03-09-2019), lyubo (03-09-2019), jssj (04-09-2019), Нерегистриран (1)

10. 03-09-2019 22:50 #5 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      lyubo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      lyubo не е на линия
      Централна банка
      Halus

lyubo е отвъд представите lyubo е отвъд представите lyubo е отвъд представите lyubo е отвъд представите lyubo е отвъд представите lyubo е отвъд представите lyubo е отвъд представите lyubo е отвъд представите lyubo е отвъд представите lyubo е отвъд представите lyubo е отвъд представите Аватара на lyubo
      Град
      София
      Начислени плащания
      3,641.13 USD
      Благодарности
      21 598
      Благодарили са му 9 567 Пъти в
      2 822 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Zagorka Виж мнението
      Обаче като по-пораснал ми липсват онези години, в които съм играл навън, а не онези ....
      Точно така, истинските игри се случват на вън и с реални хора.
      Аз като дете участвах във всички игри които се играеха по това време на вън, като: фунийки, катерене по катерушките, люлеене на люлка - тип лодка, скачал съм по-малко и на ластик с момичетата, докато издебна най-готината да и обарам ци*ите и след това да избягам от там играехме си и на гърмежи с два болта и гайка по средата напълнена с барут от кибрит, болтовете са вързани за пликче така че да служи за опашка и се изхвърлят високо на горе след което се връщат от гравитацията и се удрят в асфалта и бум. Гърмеше сериозно и страшно за тогава малките ни 6-7 годишни мозъчета.

Игрите се сменяха динамично с годините на порастването ни и следователно не бяха една и две, но като се замисля се сещам, че най-много се занимавахме (тайфата) с разходки на ляво и дясно - при този и онзи (опознавахме несъзнателно околния Свят), а не толкова с игрите.
      От дете обичам да карам колело, имах Балканче до към 7-ми клас, пораснах дето се вика на него и след много години пауза започнах пак да карам колело, правих го вчера.

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

11. Следните 4 потребители изказват благодарности на lyubo за полезния пост:

Spekulanta (04-09-2019), minkov (04-09-2019), Нерегистриран (1), skrasi (05-01-2020)

12. 03-09-2019 22:52 #6 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      renito5
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      renito5 не е на линия
      Маркет мейкър
      Terinspirasi

renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите Аватара на renito5
      Начислени плащания
      1,490.07 USD
      Благодарности
      2 673
      Благодарили са му 5 476 Пъти в
      1 541 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Стражари и апаши. Страхотна игра. Жалко че днес няма и спомен от онова прекрасно детство с по 12-13 часа на вън с приятели.

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

13. Следните 6 потребители изказват благодарности на renito5 за полезния пост:

lyubo (03-09-2019), Spekulanta (04-09-2019), jssj (04-09-2019), minkov (04-09-2019), skrasi (05-01-2020), Нерегистриран (1)

14. 04-09-2019 01:48 #7 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Mateev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Посети началната страница
      Mateev не е на линия
      Баннат
      Terinspirasi

Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Аватара на Mateev
      Град
      гр. Габрово
      Начислени плащания
      5,655.19 USD
      Благодарности
      1 864
      Благодарили са му 6 133 Пъти в
      1 931 Поста
      Вие го ударихте на детски игри, а аз си мислех, че в тази тема ще говорим за интелектуални игри.

Детските игри бяха много - една от друга по налудничави. например излизахме от селото и обикаляхме из пущинака по няколко километра наоколо. тогава нямаше Gsm-и и ако с някое дете се беше случило нещо, не знам как щяхме да се оправим. Например да го ухапе змия или да си счупи крак. Цяло чудо е, че останахме живи и здрави. Също така ходехме по реката да търсим и да избиваме жаби и змии. Къпехме се в дълбоки вирове, а тогава все още не можех да плувам добре. Правехме бомби и ракети с карбид. При смесването му с вода се получава ацетилен, който се взривява много лесно. Не знам как не стана някой нещастен случай. Също така сме правили бомбички с миниум и бял бронз. Завивахме ги в станиол заедно с малки камъчета и при удар в стена те гърмяха много ефектно.

Когато поотраснахме любимата ни игра стана играта на фунийки. За няколко години сигурно съм направил и издухал 1 милион фунийки. Другото шоу бяха фунийките с карфици. Те се забиваха по дърветата и по дървените навеси на къщите. Представете си 4-етажна кооперация, на която стрехите са дървени, и в тях има забити няколко хиляди фунийки. Хей това беше наша заслуга. Другата пакост, която правехме, беше да целим с фунийки някой отворен прозорец по горните етажи. Вечерта хората се прибират от работа и намират в стаята си няколко стотин фунийки. Ако са с карфички - намират ги забити по мебелите си.

Другите пакости, за които се сещам, е ходенето на сакрушак (крадене) за череши или дини или каквото там има в градината. Това се прави по тъмно с прибежки и припълзявания. и като се усети пазача, започва да ни гони с камъни или с хвърлени тояги.

От интересните събития в детството се сещам, че веднъж намерихме в реката труп на човек. Точно така - истински удавен човек, който реката го беше довлякла до плитчините. Повикахме милицията, тя повика пожарникари да го вадят и стана голямо шоу. После се оказа, че човека не е удавен, а убит и хвърлен от моста. Случая много се раздуха, а нас децата от бандата ни похвалиха в училище за заслугите, които имахме по откриването на трупа.

Като глупости, които съм правил, се сещам че веднъж стрелях с фунийка по едно дете, но бях забравил, че тя е с карфичка. Фунийката се заби дълбоко в ръката му, детето ревна и отиде да се оплаче на баща си. Той излезе от входа и хукна да ме гони. Аз побегнах и той след мене и така ме гони по улиците може би 1 километър. Най-накрая ме настигна и ме хвана. Отнесох един много як пердах и после не посмях да се оплача на моя баща, за да не отнеса още един пердах.
      Последна редакция от Mateev : 04-09-2019 на 01:54

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

15. Следните 5 потребители изказват благодарности на Mateev за полезния пост:

renito5 (04-09-2019), Fafa (04-09-2019), minkov (04-09-2019), skrasi (05-01-2020), Нерегистриран (1)

16. 04-09-2019 10:36 #8 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 631 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Еми забавно си е какво???
      Точно детските игри са най-хубавата част.

А иначе за другите "игри"....еее има и много сложни такива.

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

17. Следните 4 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

Mateev (04-09-2019), Spekulanta (04-09-2019), renito5 (04-09-2019), skrasi (05-01-2020)

18. 04-01-2020 10:09 #9 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      L&T
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      L&T не е на линия
      Главен дилър
      Bahagia

L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите Аватара на L&T
      Начислени плащания
      34.19 USD
      Благодарности
      1 255
      Благодарили са му 2 406 Пъти в
      733 Поста
      ПодписвамПодписвам
      jqa,
      X
      Ми то си е хубаво да си припомним детството,. Безгрижие, забава и приятелите, беше невероятно от сутрин до вечер навън, игри, на плаж,. Аз много обичах гоненица, криеница, ластик, да обереш гроздето или черешите на съседите. А също и доматите и красгавицитеи после ваще да разберат и да ти се скарат и накажат. А сега само телефони и таблети, никаква забава няма за децата ни те станали едни зомбита,

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

19. Следният потребител изказва благодарност на L&T за полезния пост:

skrasi (05-01-2020)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 12-01-2020 17:01 #10 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Maikal
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Maikal не е на линия
      Старши дилър
      Bermuka tebal

Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Аватара на Maikal
      Град
      Кюстендил
      Начислени плащания
      416.55 USD
      Благодарности
      726
      Благодарили са му 1 823 Пъти в
      561 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Играехме мн игри стражари и апаши.жмичка.кър.народна топка и др събирахме се на големи групи ооо бяхме едини правехме си всичко сами коли пушки пистолети играехме на фунийки бам бам днешните поколения нямат тази възможност със телефоните и таблетите нямат нормално детство

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

22. Следният потребител изказва благодарност на Maikal за полезния пост:

skrasi (12-01-2020)

+ Отговор в тема
    Страница 1 от 2 1 2
    Бърза навигация Хоби клуб   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти