а ма верно ли се упозна , ще споделиш как го постигна.............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
изчисленията може да са свързани по някакъв начин с астрологията, но това ще го разбера като го прочета. Аз не знам дали тези знания някога ще ги използвам в трейдинга, най-малкото защото вече си имам долбра система, но пък съм "гладна" за тях - не просто някакви материалчета, а нещо наистина стойностно. И затова съм ти благодарна, че ми предостави тази възможностВерно е Хепи, повечето е математика, но много от изчисленията му се обуславят на астрологиятаА иначе преди време ползвах една програма, която изваждаше циклите и можеше да се правят бъдещи проекции по нея, но отдавна я отсвирих. Не поради непрактичността и, а защото е играчка и не подобрява това което аз правя на пазара
Пък и не се знае, какви щуротии ще ми дойдат в мозъка като го прочета
Ще докладвам
----------
що? ако и ти имаш нужда, то само ще си дойде при теб![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е ми ще го чакам тогава, белким дойде......изчисленията може да са свързани по някакъв начин с астрологията, но това ще го разбера като го прочета. Аз не знам дали тези знания някога ще ги използвам в трейдинга, най-малкото защото вече си имам долбра система, но пък съм "гладна" за тях - не просто някакви материалчета, а нещо наистина стойностно. И затова съм ти благодарна, че ми предостави тази възможностПък и не се знае, какви щуротии ще ми дойдат в мозъка като го прочета
Ще докладвам
----------
що? ако и ти имаш нужда, то само ще си дойде при теб
3333333333333333333333333333333
Винаги мечтайте и се целете по-високо, отколкото знаете, че можете. Не се задоволявайте само с това да бъдете по-добри от съвременниците или предшествениците си. Опитвайте се да бъдете по-добри от самите себе си.
У.Фокнър
п.п. Не е форекс и Човека не е търговец, но ......![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицка може ли на друго място да го качиш че нещо не можах да го изтегля...
=====================================
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Кучи де кликаш
p.p. http://gann.su/book/eng/W.D.%20Gann%...s%20Course.pdf
Последна редакция от фицката : 05-01-2013 на 16:28
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
JaY_Z (05-01-2013)
Иха фицката, това ми хареса, така че браво за цитата...особенно ми хареса това "целете по-високо, отколкото знаете, че можете"...Винаги мечтайте и се целете по-високо, отколкото знаете, че можете. Не се задоволявайте само с това да бъдете по-добри от съвременниците или предшествениците си. Опитвайте се да бъдете по-добри от самите себе си.
У.Фокнър
п.п. Не е форекс и Човека не е търговец, но ......