нова година нов късмет или нова година - нова държава![]()
нова година нов късмет или нова година - нова държава![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и мен ме влече много за навънка... ама баш па Англия... да си я държат![]()
![]()
аз на някое по-топло местенце искам
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Сащ е идеалното място да деградираш и да станеш слон![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нещо по-топъл и влажен климат![]()
![]()
![]()
но пак опитаме до средства
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
В Северна Италия май не е лошо,
или във Франция,
може и Испания ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Във южна Франция кът че ли най-добре![]()
![]()
но си нямам представа от цената на живота там
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ми как няма , като всички искат на хубаво![]()
![]()
но къде няма такиз ...... пълно си е в цяла Европа
![]()
То и у нас вече се срещат какви ли не ,
та това няма да е проблем ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ами няма да ти е евтинийка като тука,ама със сигурност е много по добре![]()