Не е чак толкова скъпо. Преди 4-5 години стрелях и 22ри калибър си бяха 10-15 стотинки на бройка. И винаги можеш да минеш на въздушно, сачмите са почти без пари .И аз тренирах като студент. Дори имам едно второ място на някаква спартакиада. И не беше честно, щото този на първо място имаше защитен клас. И се занимаваше професионално. А тези състезания бяха за аматьори. Но както и да е. Като вземеш 2-3 кутиики с по 50 потрона, те заболи корема и лактите докато ги изстреляш. Това сега ако се запишеш в някой клуб, трябва да платиш сума ти пари.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От много време не съм стрелял. Изкушавал съм се да си купя една флоберка. Ей така за краста. Пък след туй се откажа.
Веднъж правя едно прочиствоне в къщи. И един чувал със стари канадки, якета, ги горя на един огън. По едно време като започна нещо да пляка. А аз съм забравил някъде по джобовете една кутиика с патрони. Да видиш как скачаме и залягаме. Та по-добре, по-настрани от такива работи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, това е класика да метнеш кутия с патрони в печкатаОт много време не съм стрелял. Изкушавал съм се да си купя една флоберка. Ей така за краста. Пък след туй се откажа.
Веднъж правя едно прочиствоне в къщи. И един чувал със стари канадки, якета, ги горя на един огън. По едно време като започна нещо да пляка. А аз съм забравил някъде по джобовете една кутиика с патрони. Да видиш как скачаме и залягаме. Та по-добре, по-настрани от такива работи.Пушка, ако няма да ходиш на лов не ти трябва, не практична е за друго.
Иска си потдръжка. Освен пушка, трябва да гледаш и някое елитно животинче. И то душа носи. А не можеш да го заключиш в някой апартамент. Трябва и някоя по-високо проходимо таратайка да вземеш. Едно време бе добре със служебните Ниви. Така че като всяко удоволствие си е скъпо. Имам приятел, дето повече от гъби, капини, дренки, джанки ....... си носи. От колкото от дивеча. Но той си живее на село. И не му пречи по всяко време на седмицата да излиза по гората.
Никога не съм имал влечение към лова. И както казваш и разправиите са много.Иска си потдръжка. Освен пушка, трябва да гледаш и някое елитно животинче. И то душа носи. А не можеш да го заключиш в някой апартамент. Трябва и някоя по-високо проходимо таратайка да вземеш. Едно време бе добре със служебните Ниви. Така че като всяко удоволствие си е скъпо. Имам приятел, дето повече от гъби, капини, дренки, джанки ....... си носи. От колкото от дивеча. Но той си живее на село. И не му пречи по всяко време на седмицата да излиза по гората.
ТОВА Е СКЪПО.... иначе автоматично може ли да се вземе .... поне ако си ловец ?
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
мисля че имаше вратичка в закона преди , защото познавам хора с ак-47
иначе сега дори не се споменава автоматично оръжие .... което според мен е противоконституционно
в швейцария .... държавата съветва гражданите че е задължително да си закупят пистолет .... а автоматично и полуавтоматично е препоръчително![]()
![]()
.................................................. .................................................. ..........
GeorgiRR, немците вече са направили перфектна нападателна пушка
няма загряване , няма засечки ..... може да се сложи и пълнител с 150 патрона и няма проблем
има го и в същия калибър като нашия калашников![]()
![]()