евро съюза още се държи пък сме вече 7 години членове.. значи има системи дето работят дори и ние да им пречим..
евро съюза още се държи пък сме вече 7 години членове.. значи има системи дето работят дори и ние да им пречим..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
взеха да сдават багажа и те![]()
![]()
ей го последния случай - УЙкрайната дет не можаха да ги прилапат
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
То и при капитализма взимаш пари с бачкане , бе айвол...даже ако си експерт в дадена област може да имаш много високи доходи, да не говорим че и в чужбина можеш да идеш ако си добър експерт. То и сега плащат за обикновения работник значително по-малко от колко е изработил и му стигат за хляб и салам. Което пък означава че поста ти е безсмиленАми с работа бе айвол С бачкане става всички да печелят пък сега като си Демократ а иди да печелиш с работа както беше при комунизъма
Разбирасе не че много се печелеше Плащаха значително по малко от колкото си изработил но поне за хляб и салам стигаше.
Сега не само че нищо не ти плащат ами от горе на това ти взимат за гдето си още жив
п.п. явно си от онези простите комунисти, които са коне с капаци
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ко сте са ПУТКарали да съ обиждате ва![]()
![]()
и то на "комуниЗт" и "капиталиЗт"... дет ни едното не сме видели още тука
![]()
![]()
![]()
Много мразя ей тъй някой въшляк , дето не си му казал нищо да започне да обижда и да се заяжда........ Такива отворковци са ми ясни, лаят само в чата , де късмет да лаят тъй на живо ....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем то тоз път май ти почна пръви![]()
![]()
с Новак поне малко по- взаимно я карате
![]()
![]()
ама пак не е повод за баш обиди де
![]()
![]()
![]()
не съм , я виж в другата тема какво е писал .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............
нема ко да гледам аз![]()
![]()
чукча писател, не читател
![]()
![]()
от таз кот съм видял достатъчно ми е
![]()
![]()
![]()
то вярно че в този форум е по-важно да си писател.................................................. .................................................. .................................................. .............................
важно е ... щот е го сега - Нова Година...![]()
![]()
след 4-5 дена след туй и дядо Мраз идва с подаръците...
![]()
![]()
![]()