На мене бяло хич не ми допада за кола...четох прочуване в което се казваше,че жените харесват бели коли най-малко![]()
![]()
На мене бяло хич не ми допада за кола...четох прочуване в което се казваше,че жените харесват бели коли най-малко![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и на мене...![]()
![]()
предимно щот много личат и мръсотията, и ударите
![]()
![]()
жените им дай червенко или розово... пред което даже бялото е за предпочитане
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Имаше някакво изследване, че по-светлите цветове по-рядко катастрофирали.
На мен последните две коли са сив металик. Някак си много ми допадна цвета. И сигурно в бъдеще пак ще опра до него.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
със сигурност водещи цветове във таз статистика за удрянето са червено и розово![]()
![]()
![]()
а туй че белите са най-малко удряни със сигурност има общо с факта, че жените не ги харесват![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Понеже се занимавам и със застраховки ( то това си ми остана от време оно ) и ми попада литература с такива статистики. Има доста интересни неща.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
има логика понеже в сумрачно или лошо време светлите и ярки цветове по-лесно се забелязват, а тогава стават доста катастрофи
----------
ами да то жените харесат колите по цвят..................................