Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
по голямата част са някакви хлапета регистрирани от родителите си ... или някакви геймъри които играят само игри без никакво друго занимание .. но има и акули които дебнат ...
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ехее,чак пък толкова ли много ще се разраснат![]()
Намирах и то доста успешно. Дори съм се издържал 3-4 месеца само с пари от покер. Никога например няма да забравя 1-вото място в един турнир, от който ми е и най-голямата печалба. Имаше над 8000 регистрирани, а входната такса беше 10$ без да броим рейка(комисионата на залата). Турнирът (онлайн) се игра 28-30 часа не помня точно, а големите почивки бяха общо 8 часа. (4 на брой), както и междини почивки от по 15 минути имаше. До 300 души турнирът вървеше много бързо, но след това всякаш го играх вечно. Голям срес беше, защото през цялото време съм нямал стак по-голям от средния, а през 60% от времето бях с малък стак. Изключително голяма мъка, накрая на финалната мяса бях супер изтощен и просто бутнах всичките си пари още първата ръка на финалната маса. Дори 10-то място означаваха доста пари за мен. Както и да е, бутнах се с някаква мижава ръка, нещо от рода на вале с 6 беше не помня точно, но бяха от една боя. В този момент, се бутнаха и още 3-4 души и вече мислех, че съм аут, защото шансовете ми бяха малко. Точно тогава един от най-късметлийските ми моменти, направих флъш( 5 еднакви бои) много силна ръка и за мой късмет никой друг нямаше ръка, която да ме бие. Станах чип лидер и се направих сит аут (демек да не влизам в никакви ръце и да фолдвам автоматично). Пресметнах, че преди да стана шорк стак, при положение, че само блинда ме яде, пак ще имам час и половина на разположение. Както и да е, легнах си, за да си отпочина, защото просто нямаше как да издържа. Нагласих си алармата, заспал съм почти веднага, след час и половина станах едвам, едвам и какво да видя, останали сме само 3-ма, като 1-ния е обрал 70% от чиповете, аз имам около 12-15%, както и другия. Чип лидера, след около 20-30 ръце взе чиповете на другия и останахме само 2-мата. Той притежаваше около 80% от чиповете в този момент и още не мога да повярвам, че го обърнах. Спечелих около 35к долара от този турнир, след 2 дена отидох на почивка за една седмица.Един от най-добрите ми спомени в тоя период от живота ми!
Jawor (10-10-2013)
Значи там пазара на имоти ще процъфтява и да ходим да строим там...![]()
и аз имам известен опит , но не съм много по турнирите , най-много за по долар два турнири съм играл ... ти си много напред бил .. играеш ли още ?Намирах и то доста успешно. Дори съм се издържал 3-4 месеца само с пари от покер. Никога например няма да забравя 1-вото място в един турнир, от който ми е и най-голямата печалба. Имаше над 8000 регистрирани, а входната такса беше 10$ без да броим рейка(комисионата на залата). Турнирът (онлайн) се игра 28-30 часа не помня точно, а големите почивки бяха общо 8 часа. (4 на брой), както и междини почивки от по 15 минути имаше. До 300 души турнирът вървеше много бързо, но след това всякаш го играх вечно. Голям срес беше, защото през цялото време съм нямал стак по-голям от средния, а през 60% от времето бях с малък стак. Изключително голяма мъка, накрая на финалната мяса бях супер изтощен и просто бутнах всичките си пари още първата ръка на финалната маса. Дори 10-то място означаваха доста пари за мен. Както и да е, бутнах се с някаква мижава ръка, нещо от рода на вале с 6 беше не помня точно, но бяха от една боя. В този момент, се бутнаха и още 3-4 души и вече мислех, че съм аут, защото шансовете ми бяха малко. Точно тогава един от най-късметлийските ми моменти, направих флъш( 5 еднакви бои) много силна ръка и за мой късмет никой друг нямаше ръка, която да ме бие. Станах чип лидер и се направих сит аут (демек да не влизам в никакви ръце и да фолдвам автоматично). Пресметнах, че преди да стана шорк стак, при положение, че само блинда ме яде, пак ще имам час и половина на разположение. Както и да е, легнах си, за да си отпочина, защото просто нямаше как да издържа. Нагласих си алармата, заспал съм почти веднага, след час и половина станах едвам, едвам и какво да видя, останали сме само 3-ма, като 1-ния е обрал 70% от чиповете, аз имам около 12-15%, както и другия. Чип лидера, след около 20-30 ръце взе чиповете на другия и останахме само 2-мата. Той притежаваше около 80% от чиповете в този момент и още не мога да повярвам, че го обърнах. Спечелих около 35к долара от този турнир, след 2 дена отидох на почивка за една седмица. Един от най-добрите ми спомени в тоя период от живота ми!
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
tretipip, Много добро постижение, поздравления .................