Дават срещу заплащане, последно ми искаха 30 лева.
Дават срещу заплащане, последно ми искаха 30 лева.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (05-08-2019), Нерегистриран (4)
За тяхната ( кракен ) платформа форекс обучение не ти трябва. Много лесно се продава и купува. Е, стига да не си миньор, който бъкел не знае английски
Не става ли директно от брокера към борсата да се депозира? Кликаш върху депозит и избираш лайткойн или биткойн. Каквото ти харесва. Ако си с по-високо ниво на идентификация, може и с фиатни пари.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С покупко-продажбите аз ще се разбера. Аз сега се спънах във верификациите. Едната от борсите иска документите на кирилица да бъдат преведени и заверени от нотариус.За тяхната ( кракен ) платформа форекс обучение не ти трябва. Много лесно се продава и купува. Е, стига да не си миньор, който бъкел не знае английски
Не става ли директно от брокера към борсата да се депозира? Кликаш върху депозит и избираш лайткойн или биткойн. Каквото ти харесва. Ако си с по-високо ниво на идентификация, може и с фиатни пари.
А какво значи фиатни пари?
kypa (05-08-2019), Нерегистриран (1)
Таз борса дето искат документи на латиница засега ги пропускаме и продължаваме към Кракен и БитСтамп.
Или Бинанс.йе, ама не съм ги пробвал още.
Иначе Бай КОР се мъчи да ги образова тия, ама не поемат.
Thank you for your reply!
The document is translated. The only thing not "translated" is the names of the bank and myself, because names aren't translatable. The process is called transcription or transliteration.
This is how you do it:
https://unstats.un.org/unsd/geoinfo/...20Bulgaria.pdf
Please learn to process documents in non-Latin characters.
Thank you.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
lyubo (06-08-2019), semion (06-08-2019), Нерегистриран (7), minkov (06-08-2019), Emil Enchev (05-09-2020)
Обадих се таз сутрин в Уникредит за уверение на английски език. Никакъв проблем! Отиваш, подаваш искане. И САМО след ТРИ дни е готово. Само пак трябва да отидеш да го вземеш. Да, едвам не забравих: струва това удоволствие САМО 36 кинта!!!
Май удрям на камък с тези верификации.![]()
Не се занимавай с тез каунье, Бай КОР затова е започнал да дискутирва списък от борси, а не една единствена. Щото се намираме в условията на пазарна икономика и който не работи няма да яде.
В binance.je на сайтата претендират, че не могат да обработват докименти на български, но ги обработват.
Искат селфи jail style с една бележчица обаче.
OMG -започна се...
Та правя си профил сега в coinbase... първо ниво верификация го минах ,сега за второ дето е адреса, им пращам PDF формат на банково извлечение/ искат през друг браузър/ преминавам сега на мозила.. Там пък ми излиза да дръпна coinbase wallet...И сега си мисля аз да не обърках нещо?
ПП. През който е браузър да влезна Не ми приема PDF формата...
И ко прайм ся?
Последна редакция от Fafa : 06-08-2019 на 12:46
gambletrade (06-08-2019), minkov (06-08-2019), lyubo (06-08-2019), kypa (06-08-2019), Нерегистриран (11)
Проблемот в КойнБейз по-скоро да е в пътечката и/или името на файла отколкото в пдф-то. За компютър трябва да е само с латиница и вероятно без специални символи, за тилихон има и ред други възможни проблеми. Тез работи по-лесно и безпроблемно от компютър да се правят.
И после като започнат да се правят на интересни, че не могат да четат на български, ама това друг въпрос..
В Кракен не приемат пдф между другото, трябва да се прати скрийншот от пдф-то най-добре като пнг.
Обяснено като за момиченца - отваряме извлечението тъй че да се вижда целият Релевантен текст, натискаме alt+prntscr (най-горе вдясно на клавиатурата след Ф1-Ф12), отваряме Пайнт и там натискаме ctrl+v или файл/пасте. Евентуално изрязваме да се вижда само извлечението ако се вижда и нещо друго. И файл/сейв ас пнг.
Fafa (06-08-2019), Нерегистриран (3)
А така....
И в кракен се регнах... Сега ще влезна да видя потвърждението за имейл... Иначе това с снимката на PDF- а го направих и за coinbase/не стана/
Та вече я имам.... Сега ще видя, крЯкен като ме прехвърли към верификацията... направо им я пускам...
Уфффф заболя ме главата...
/що не беше от мойто село, да си платя и да ми ги направиш?/
Намерих ниша в пазара..." верифициране на акаунти"
Не виждам опцията за верифициране в кракен... попълниx това какъв да бъде акаунта и оттам нататък... ?
Последна редакция от Fafa : 06-08-2019 на 14:41
Нерегистриран (8), kypa (06-08-2019)