Да обадя инстата койн заявен в петък вечерта днес сутринта в портмоненцето вече.
Да обадя инстата койн заявен в петък вечерта днес сутринта в портмоненцето вече.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Spekulanta (26-08-2019), kypa (26-08-2019), Нерегистриран (2), big_shark2 (26-08-2019), Alex1977 (27-08-2019), minkov (27-08-2019)
Като избереш от падащото меню попълва едно друго поле непосредствено под него. Те това поле може и ръчно да го попълниш с нещо дето не присъства в падащото меню.
Най-добре прехвърляй в Крякенът и слагай отложени ордери на колкото искаш да обменяш. Хойните често ги лашкат по нощите, някой път и шишове пердашат - така най-лесно се хваща далаверата.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
big_shark2 (26-08-2019), Alex1977 (27-08-2019), minkov (27-08-2019), Нерегистриран (1)
Да се похваля и аз. Превод заявен в неделя , днес (понеделник) около обяд кацна в портфейлчетоМиналия път ме позабавиха около седмица (явно съм им се видял съмнителен), но този път направо светкавичен превод....браво на Инстата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (26-08-2019), Нерегистриран (2), Alex1977 (27-08-2019), kypa (27-08-2019), minkov (27-08-2019)
Пуснах превод от портфейла към Каракен, колко време ще се забави докато влезнат там паричките? Искаше ми допълнителна парола и т.н. неща да въвеждам но .....нужни ли са ми за тегленето или само верификацията е достатъчна за превода от борсата към банката ми ....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз имам вече 3 превода към бг банката ми от кракен само с верификацията в кракен. за нова регистрация на iban, мисля че изпращаха емаийл, след това няма проблем.
Spekulanta (27-08-2019), Alex1977 (27-08-2019), kypa (27-08-2019), big_shark2 (27-08-2019), minkov (27-08-2019), Нерегистриран (15)
върнаха ми тегленето .бях оставил 50 долара да има над натрупания бонус но те пък за един ден изчезнаха и падна под лимита за теглене и явно автоматично ми е отказало тегленето.следващия път че сега се затъргувах пък.![]()
При отворени позиции и теглене, винаги връща парите обратно.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
big_shark2 (27-08-2019), Alex1977 (27-08-2019), minkov (27-08-2019), kypa (28-08-2019)
И моя превод мина без проблем, за около половин час парите ми бяха прехвърлени от портфейла в Кракен. Оттам продадох Лайткойните си за европейЧета и директно към IBAN-а си в ДСК .... в рамките на един ден парите бяха вече в картата ми![]()
За да не ти върнат тегленето при отворени позиции, трябва свободния марджин да е повече от получения бонус, тогава няма да има проблем с тегленето дори и при отворени позиции. И аз съм теглил и редовно го правя при отворени позиции и няма проблем ако е спазено правилото за свободния марджин.