• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Форекс за начинаещи
    • Приключенията на един новак във форекса

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Приключенията на един новак във форекса

+ Отговор в тема
    Страница 35 от 92 ПървиПърви Предишно ... 25 33 34 35 36 37 45 85 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 341 до 350 от общо 915
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    1. 03-01-2020 18:26 #341 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      skrasi
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      skrasi не е на линия
      Централна банка
      Yeehaw

Моля, изберете категория: - Откажи
      skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите Аватара на skrasi
      Град
      Русе
      Начислени плащания
      936.97 USD
      Благодарности
      13 710
      Благодарили са му 3 283 Пъти в
      652 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      Аз обясних съсвсем ясно в поста който си цитирал, прочети го пак!

Точно тази извадка е показателна за това за което говоря.

Ти сигурно си доволен от това което показваш, но на мен хич не ми харесва, няма да хареса и на никой който разбира как се контролира риска в трейдинга.
      Слагаш стопове само на + , за всеки с поне няколко месеца опит на пазарите е ясно, че не може да нямаш губещи сделки. Ясно е че отваряш сделки и ги чакаш да излезнат на печалба, имаш често срещания психологически проблем с приемането на загуби и сигурно ги чакаш доста. Това, че няма нито една загуба говори че първоначално или не слгаш никави стопове или те са страшно далечни. При тази тактика рано или късно идват трейдовете, които няма как да ги дочакаш и тогава заминават сметките.

Да не говорим колко непостоянно изглеждат печелившите сделки тук таме има таргет който изобщо не е дочакан, а позицията е затворена на + няколко стотинки (брейк ивън) сигурно защото първо е тръгнала на минус и ти е по опънала нервите, после си побързал за заключиш малко на + и естествено пазара те е изкарал.
      Печалбите ти варират от 0-100 в широк диапазон което също говори за не особено систеамтичен подход
      Явно си специалист и професионалист и по психология. Браво. Браво

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

2. Следните 6 потребители изказват благодарности на skrasi за полезния пост:

Alex1977 (03-01-2020), K_W (03-01-2020), Нерегистриран (2), kypa (03-01-2020), Kikos (05-03-2020)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 03-01-2020 18:43 #342 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Alex1977
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Alex1977 не е на линия
      Централна банка
      Berani

Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Аватара на Alex1977
      Начислени плащания
      4,907.32 USD
      Благодарности
      12 339
      Благодарили са му 21 921 Пъти в
      3 103 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Аз обясних съсвсем ясно в поста който си цитирал, прочети го пак!

Точно тази извадка е показателна за това за което говоря.

Ти сигурно си доволен от това което показваш, но на мен хич не ми харесва, няма да хареса и на никой който разбира как се контролира риска в трейдинга.
      Слагаш стопове само на + , за всеки с поне няколко месеца опит на пазарите е ясно, че не може да нямаш губещи сделки. Ясно е че отваряш сделки и ги чакаш да излезнат на печалба, имаш често срещания психологически проблем с приемането на загуби и сигурно ги чакаш доста. Това, че няма нито една загуба говори че първоначално или не слгаш никави стопове или те са страшно далечни. При тази тактика рано или късно идват трейдовете, които няма как да ги дочакаш и тогава заминават сметките.

Да не говорим колко непостоянно изглеждат печелившите сделки тук таме има таргет който изобщо не е дочакан, а позицията е затворена на + няколко стотинки (брейк ивън) сигурно защото първо е тръгнала на минус и ти е по опънала нервите, после си побързал за заключиш малко на + и естествено пазара те е изкарал.
      Печалбите ти варират от 0-100 в широк диапазон което също говори за не особено систеамтичен подход
      хах напротив колега това че не мога да приемам загубите е на 100 % на обратно!когато започвам търговия с новяа сметка за разлика от вас мога да сметна колко пари са ми нужни и с какви лотове да трейдвам и какви плъзгащи добавени сделки мога да добавям и кога е най важното да ги добавями както ти казах и още и още и още т.това от колко години си на пазара няма нищо общо с това колко ти стиска ...............и дали си струва да ти стиска или просто чакаш края.спирам да споря защото съм оставил всеки да следва личната си логик.аз не се меся и на мен никой не ми се меси .кой прав кой крив няма никакво значение.трейдвай си на воля и бъди щастлив и научи се да не даваш акъл!!мнооооого е важно !присмивай им се после на яхтата в монако а сега да балалайстваме на кого му е по голям.................часовника не си струва

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. Следните 18 потребители изказват благодарности на Alex1977 за полезния пост:

Нерегистриран (7), K_W (03-01-2020), kypa (03-01-2020), skrasi (03-01-2020), jeksana (05-01-2020), serjo (31-01-2020), sfplhr (13-02-2020), koceto1111 (14-02-2020), kikicha (18-02-2020), Kikos (05-03-2020), Vili (06-03-2020), Vik1 (29-03-2020)

6. 03-01-2020 19:06 #343 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от skrasi Виж мнението
      Явно си специалист и професионалист и по психология. Браво. Браво
      Така е, радвам се че си забелязал.

Цитирай Първоначално написано от Alex1977 Виж мнението
      хах напротив колега това че не мога да приемам загубите е на 100 % на обратно!когато започвам търговия с новяа сметка за разлика от вас мога да сметна колко пари са ми нужни и с какви лотове да трейдвам и какви плъзгащи добавени сделки мога да добавям и кога е най важното да ги добавями както ти казах и още и още и още т.това от колко години си на пазара няма нищо общо с това колко ти стиска ...............и дали си струва да ти стиска или просто чакаш края.спирам да споря защото съм оставил всеки да следва личната си логик.аз не се меся и на мен никой не ми се меси .кой прав кой крив няма никакво значение.трейдвай си на воля и бъди щастлив и научи се да не даваш акъл!!мнооооого е важно !присмивай им се после на яхтата в монако а сега да балалайстваме на кого му е по голям.................часовника не си струва
      Ами то затова 95%+ от трейдърите са губещи, защото следват "личната си логика" която в по-голямата си част е отражение на психологическите недостатъци на човешката психика и е лишена от математика, научна и статистическа обосновка.

Относно даването на акъл, обичам да го правя и затова пиша, нали идеята на форумите е да си казваме мнението и да обсъждаме някакви неща, иначе нямаше да се занимавам да пиша по форуми, пък който иска да слуша, който може да ме обори със нещо смислено и доказуемо

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

7. Следните 8 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

Нерегистриран (4), gambletrade (03-01-2020), hanuman (03-01-2020), Alex1977 (03-01-2020), kypa (03-01-2020)

8. 03-01-2020 20:28 #344 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Alex1977
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Alex1977 не е на линия
      Централна банка
      Berani

Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Аватара на Alex1977
      Начислени плащания
      4,907.32 USD
      Благодарности
      12 339
      3 103 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Така е, радвам се че си забелязал.

Ами то затова 95%+ от трейдърите са губещи, защото следват "личната си логика" която в по-голямата си част е отражение на психологическите недостатъци на човешката психика и е лишена от математика, научна и статистическа обосновка.

Относно даването на акъл, обичам да го правя и затова пиша, нали идеята на форумите е да си казваме мнението и да обсъждаме някакви неща, иначе нямаше да се занимавам да пиша по форуми, пък който иска да слуша, който може да ме обори със нещо смислено и доказуемо
      изтриха ми поста така че накратко ще ти го кажа!действаааай и ни покани в небостъргача който ще си построиш да почерпиш едно питие все пак!и запомни че правилата от книга никога не действат требва реално реално и относно даването на акъл си мисля чче е най голямата грешка !да споделяме трейд или печалби и загуби да но да раздаваме акъл (замисли се!!!!)

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

9. Следните 14 потребители изказват благодарности на Alex1977 за полезния пост:

kypa (03-01-2020), K_W (03-01-2020), Нерегистриран (4), skrasi (03-01-2020), jeksana (05-01-2020), serjo (31-01-2020), sfplhr (13-02-2020), koceto1111 (14-02-2020), kikicha (18-02-2020), Vili (06-03-2020), Vik1 (29-03-2020)

10. 03-01-2020 20:35 #345 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      47 101
      Благодарили са му 45 413 Пъти в
      12 213 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      в голяма грешка си относно тази част на поста (Няма как да имаш професионален подход и да се занимаваш на професионално ниво с трейдинг и да казваш, че не ползваш стопове.)проблема при повечето от вас е че ви е страх да се научите!а научаването и страх номер 2 (да загубите парите си) ви подтикват да се самозалъгвате до краен предел.като добавим и постоянни постове предавания и коментари от БРОКЕРИ или техни трейдъри анализатори и тем подобни в които вие вярвате все едно са богопомазани и най добрите ви 10 години от трейдингът са заминали на вятъра а след това идват годините след 40 във които поради физиологията на човека много трудно бихте се научили как или бихте променили нещо във вече изградената теория на личността си.това са мноооого особенни въпроси и ако си мислиш че всички сме еднакви ти гарантирам че не сме от първият атом на тялото до последният.
      Викаш, тез дето са над 40 вече сдали багажа, а. Бита карта, дето се казва.
      А ние дето сме на 55+ какво да кажем?
      мене пък ако ме питаш, тез под 40 за нищо не стават още, щото им трябва време да разберат първо, че няма начин да знаят всичко, второ: че няма начин винаги да са прави, трето: че няма начин да няма някой по-умен,по-опитен и по-знаещ от тях и т.н. и т.н.
      Поне на мен тези работи таман някъде към края на 30-те започнаха да ми се поизясняват и от тогава съм все във възходящ тренд, за разлика от преди това дето бях все глава и рамене и все обърнати и ез пробив, ако искаме да ползваме форекс жаргона.
      Та не ни задрасквай нас дъртите де, щото не сме чак толкова за изхвърляне

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

11. Следните 15 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

kypa (03-01-2020), K_W (03-01-2020), Нерегистриран (8), gambletrade (03-01-2020), skrasi (03-01-2020), penkares (03-01-2020), Alex1977 (03-01-2020), Luskata (04-01-2020)

12. 03-01-2020 21:03 #346 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от skrasi Виж мнението
      Явно знаеш повече от мен... Но да ми казваш, че не било професионално да не слагам стопове, не е ясно как си стигнал до това заключение. Аз не съм споменал как търгувам.
      И това че не слагам стопове (което си е постоянна загуба) не значи че не затварям сделки на минус. Но ти си професионалист.
      изтриха ми поста така че накратко ще ти го кажа!действаааай и ни покани в небостъргача който ще си построиш да почерпиш едно питие все пак!и запомни че правилата от книга никога не действат требва реално реално и относно даването на акъл си мисля чче е най голямата грешка !да споделяме трейд или печалби и загуби да но да раздаваме акъл (замисли се!!!!)
      Споделянето на трейд за мен е абсолютно безинтересно и безсмислено, така или иначе в повечето случаи трейда е в следствие на напълно случайни когнитивни процеси. а резултата е повличн от неизменната случайност която присъства на пазарите.

Виж ако споделиш резултата от 200 или 1000 трейда отворени на съ седни и същи критерии, има за какво да си говорим.

Прав си, че споделянето на акъл може да е вредно, ако всички започнат да търгуват смислено и да не правят глупости, ще стане по трудно да се печели....НО това няма да се случи никога. Като даваш акъл всеки ти вика "я го знам бе", мисли че му се правиш на интересен и се заяжда вместо да се замисли .

За нещата от книгите не си съвсме прав, има много верни неща но и там е като при даването на акъл...

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

13. Следните 8 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

Нерегистриран (5), penkares (03-01-2020), Alex1977 (03-01-2020), kypa (03-01-2020)

14. 03-01-2020 22:17 #347 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penkares
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      penkares не е на линия
      Старши дилър
      Mengintai

penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще Аватара на penkares
      Град
      Home Office
      Начислени плащания
      2,019.55 USD
      Благодарности
      1 008
      Благодарили са му 2 920 Пъти в
      739 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      мене пък ако ме питаш, тез под 40 за нищо не стават още, щото им трябва време да разберат първо, че няма начин да знаят всичко, второ: че няма начин винаги да са прави, трето: че няма начин да няма някой по-умен,по-опитен и по-знаещ от тях и т.н. и т.н.
      Поне на мен тези работи таман някъде към края на 30-те започнаха да ми се поизясняват и от тогава съм все във възходящ тренд, за разлика от преди това дето бях все глава и рамене и все обърнати и ез пробив, ако искаме да ползваме форекс жаргона.
      Не питай старило питай патило! А повечето стари кучета в Форекс и маркетите са патили така че аз не задрасквам в никакъв случай тези след 40 НАПРОТИВ, може само да се учи от вас по старите точка!
      Its easy to do it but is also easy to not do it!

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

15. Следните 4 потребители изказват благодарности на penkares за полезния пост:

K_W (03-01-2020), Alex1977 (03-01-2020), kypa (03-01-2020), skrasi (05-01-2020)

16. 03-01-2020 22:20 #348 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penkares
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      penkares не е на линия
      Старши дилър
      Mengintai

penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще Аватара на penkares
      Град
      Home Office
      Начислени плащания
      2,019.55 USD
      Благодарности
      1 008
      739 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Споделянето на трейд за мен е абсолютно безинтересно и безсмислено, така или иначе в повечето случаи трейда е в следствие на напълно случайни когнитивни процеси. а резултата е повличн от неизменната случайност която присъства на пазарите.

Виж ако споделиш резултата от 200 или 1000 трейда отворени на съ седни и същи критерии, има за какво да си говорим.

Прав си, че споделянето на акъл може да е вредно, ако всички започнат да търгуват смислено и да не правят глупости, ще стане по трудно да се печели....НО това няма да се случи никога. Като даваш акъл всеки ти вика "я го знам бе", мисли че му се правиш на интересен и се заяжда вместо да се замисли .

За нещата от книгите не си съвсме прав, има много верни неща но и там е като при даването на акъл...
      Колегата Алекс излезна малко от точката на дискусия и започна да говори за небостъргачи, нормално! А за раздаването на акъл лично аз мисля че няма лошо особено ако е в варианта в който ти го предлагаш, нормален, и възпитан. И да затова е форума да се учим взаимно от грешките си и от всичко което се случва в трейдинг начинанията ни!

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

17. Следните 7 потребители изказват благодарности на penkares за полезния пост:

Нерегистриран (2), K_W (03-01-2020), Alex1977 (03-01-2020), kypa (03-01-2020), minkov (04-01-2020), skrasi (05-01-2020)

18. 03-01-2020 22:53 #349 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Alex1977
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Alex1977 не е на линия
      Централна банка
      Berani

Начислени плащания
      4,907.32 USD
      Благодарности
      12 339
      3 103 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      проста статистика !но повечето хора даже не разбират за какво говоря.а като се замисля аз пък въобще не съм я учил.а тук има бакалаври сигурно по икономика?но пък на пазара са кръгла нула!що ли?споко казах всички сме различни казах вече от 1 до последната молекулка .нема еднакви разберете го. минков язе ей ся праим 43 бре!!!не съм ви изхвърлил и никога няма ама язе съм роден даскал и квот ме е жегнало казвам на ората да знаят и да милслят как да не ги жегне тях.и въпреки че не успявам почти никога аз съм доволен за себе си че съм казал .като стана бабичка пак ще съм същия ама а дано тогазе ме слушат .

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

19. Следните 10 потребители изказват благодарности на Alex1977 за полезния пост:

kypa (03-01-2020), minkov (04-01-2020), jeksana (05-01-2020), skrasi (05-01-2020), serjo (31-01-2020), sfplhr (13-02-2020), koceto1111 (16-02-2020), kikicha (18-02-2020), Vili (06-03-2020), Vik1 (29-03-2020)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 04-01-2020 12:10 #350 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penkares
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      penkares не е на линия
      Старши дилър
      Mengintai

Град
      Home Office
      Начислени плащания
      2,019.55 USD
      Благодарности
      1 008
      739 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      проста статистика !но повечето хора даже не разбират за какво говоря.а като се замисля аз пък въобще не съм я учил.а тук има бакалаври сигурно по икономика?но пък на пазара са кръгла нула!що ли?споко казах всички сме различни казах вече от 1 до последната молекулка .нема еднакви разберете го. минков язе ей ся праим 43 бре!!!не съм ви изхвърлил и никога няма ама язе съм роден даскал и квот ме е жегнало казвам на ората да знаят и да милслят как да не ги жегне тях.и въпреки че не успявам почти никога аз съм доволен за себе си че съм казал .като стана бабичка пак ще съм същия ама а дано тогазе ме слушат .
      Аз съм бакалавър по икономика, и засега съм кръгла нула, че и по зле на винус съм! Прав си всички сме различни ИСТИНА! А за кой какво образование има това е без значение за маркета, той не е академичния свят където титлите са от значение и носят авторитет(празен в повечето случаи)!

Печелете пари, без да напускате дома си.

22. Следните 5 потребители изказват благодарности на penkares за полезния пост:

kypa (04-01-2020), minkov (04-01-2020), Alex1977 (04-01-2020), Нерегистриран (1), skrasi (05-01-2020)

+ Отговор в тема
    Страница 35 от 92 ПървиПърви Предишно ... 25 33 34 35 36 37 45 85 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс за начинаещи   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти