Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няколко пъти минахме през 1,2200. Мисля това е новата равновесна цена, докато не получим ново развитие до края на седмицата. Ако опозицията успее да прокара законодателство за отсрочка до края на седмицата, паунда може да отиде 1,2500-1,2800. Ако се омотат и не успеят до сряда другата седмица, паунда връща на 1,1800-1,1500.
За съжаление изпуснахме едно хубаво, чисто движение от 100 пипа днес. Макар, че аз лично направих 2 опита за дълги, и то от хубава цена. Но оптимизма вече е в цената и няма смисъл от нови опити. Стратегията ми е да изчакам ново развитие.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Spekulanta (04-09-2019), kypa (04-09-2019), Нерегистриран (3), jssj (04-09-2019), pablo (04-09-2019), hanuman (04-09-2019)
За дълги късно, за къси рано.
Туй по големите графики де, по 1-2-3 минутки заформя консолидациика и общо взето и в двете посоки може да има сигналец след малко. Е, късото малко по-хубаво трябва да го нарисува, че да стане на сигналец, но това са подробности.
Има пивот ниво на 1.2195.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
[IMG]Няколко пъти минахме през 1,2200. Мисля това е новата равновесна цена, докато не получим ново развитие до края на седмицата. Ако опозицията успее да прокара законодателство за отсрочка до края на седмицата, паунда може да отиде 1,2500-1,2800. Ако се омотат и не успеят до сряда другата седмица, паунда връща на 1,1800-1,1500.
За съжаление изпуснахме едно хубаво, чисто движение от 100 пипа днес. Макар, че аз лично направих 2 опита за дълги, и то от хубава цена. Но оптимизма вече е в цената и няма смисъл от нови опити. Стратегията ми е да изчакам ново развитие.https://forum.bg/customavatars/2031386484.png[/IMG]
Струва ми се, че целта е зоната 1.23.
Съответно 130.50 при гепито.
Както и зоната 1.1150
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Aquila (04-09-2019), Spekulanta (04-09-2019), jssj (04-09-2019), kypa (04-09-2019), hanuman (04-09-2019), Нерегистриран (1)
Уточнение към предния ми пост.
Опозицията трябва да внесе и приеме законодателство за отлагане на Брексит до вторник другата седмица най-късно, защото в сряда излизат в принодително прекъсване на сесията (по искане на г-н Джонсън) до 15-ти октомври. Брексите е на 30-ти октомври. Също трябва да успеят да вкарат това законодателство преди г-н Джонсън да успее да гласува предсрочни избори.
Добрата новина - Екшъна 1,1500 или 1,2800 ще се случи още тази седмица или началото на другата.
Лошата - Няма стоп който да ни спаси.
Последна редакция от Aquila : 04-09-2019 на 14:37
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Според мен ще върне следобед надолу, няма да се учудя и цялото покачване да върне, често се случва след новини.
Между временно докато чакам да се развият нещата при британците, се ангажирвам с една дълга usd/sek 9,7750. Заседанието на Риксбанк е утре. Няма начин да са толкова позитивни колкото бяха миналия път. Ситуацията се промени.
На Бай КОР от социална гледна точка въобще не Му харесва това дето се случва с петролецът, макар и от материална да е сравнително доволен. Таз седмичният връхт отива да става по-висок от тези за предните три седмици, от което освен още повече ъп друго не може да последва. А тъй хубаво беше тръгнало за 52-2+-2.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Spekulanta (04-09-2019), jssj (04-09-2019), Нерегистриран (2), hanuman (04-09-2019), pablo (05-09-2019)
15 пипа стоп на паунда долар незнам аз съм аматъор ама тва е мнооогооо малко,няма как да не го тригне!Всяко понижение на паунда веднага се купува. Според мен и технически обърнахме посоката. Корекциите не продължават повече от 15 пипа. За съжаление една такава корекция ми все стоп на дълги. Пробвах дълго от 1,2150 веднага след новините, със стоп на 1,2135 но беше взет.
В монета търся покупки в зоната 1,2175. Може и от тези нива да се купува, но се рискува по-голям стоп.
Its easy to do it but is also easy to not do it!
Паунда и еврака изригнаха и съм склонен да вярвам ,че това съвсем не е всичко,1.28 не е мираж,също и еврото би могло да потърси де се крие 1.14