айде стига с тоя сел дее!вече се пънат явно не им се продава под 52 ама да видим дали някой ще ги принуди и по ниско да продават .Цената има значение за добива само в дългосрочен план, това дето се случва от днес за утре или едновременно язе си мисля е спекулация и манипулация само.
Петролеца ако иде до 50 трябва да иде и до 47-48 язе си мисля. Даже може би под 46 да е крайното дъно на такъв вид даун.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз за петролеца все още си мисля, че дъното трябва да е около 52. Ама е добре да се помни, че преди две седмици си мислех, че към днешна дата ще бъде 70-80 доларес.![]()
На Златю май няма да има почивка, изглежда сякаш започва още един РЯЗ нагоре като вчерашния.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
За златю мачкам графиката, за да покажа до къде може да стигне ако Тръмп продължава с магариите си. Няма да е бързо, но така както вървят нещата със световната икономика почти съм сигурен, че ще видим тази цена. Още по-вече,че най-голям купувач оказва се са банките.
/след няколко дни и Блумбърг ще излезе със същата прогноза...те от тука гледат /
не е препоръка
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз нещо подобно си мисля за сравнително дългосрочното движение. Сделки не съм пущал по тез ми Пророкурвания де, прекалено много има да се чака, аз не съм такъв човек.
Сега засега най-важното е ГАПЪТ от по-по-по-по-миналата седмица - как ще го стигнем, дали ще го прескочим, ако да - с колко засилка и инерция, и т.н.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Изключително лоши данни от САЩ. Вероятно ще имаме и лоши пейроли утре. Аз се ангажирах с дълго злато от 1509-1510-1511-1512
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Вероятността Фед да свали лихвата този месец вече е 88%. Да припомня, че вчера беше 75% а в понеделник 25%. Време е вече да започнем да калкулираме 0,50 бейсип пойнт сваляне.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Spekulanta (03-10-2019), Aquila (03-10-2019), kypa (03-10-2019)