Ей така за финал на тази седмица да стигне 1.2333333 ми се ще.
Ей така за финал на тази седмица да стигне 1.2333333 ми се ще.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам за кабела, но с двойката евро срещу долар цял ден се гоним и все сме в различни посоки. В началото пробвах къси, но те го купуваха. После реших да купувам, те пък го натиснаха надолу. Абе нарочно да исках нямаше все да съм в грешната посока. С малки суми, но редовно вътре и то се събира.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като цяло паунда почти винаги прави 2 пъти по-големи движения от еврото. Днес едни 10-15 пипса само направи.![]()
Златю и то 10-11 доларес от връх до дъно направи на обаединения американски брутен вътрешен продукт. На кабела наистина беше по-хубав трейда обаче. При кабела и други работи имаше де - тестваме дъното от миналата седмица, както и новогодишното, което се явява и над две годишно.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
В последно време допускам загуби след като не съм си затворил позицията. Мисля, че пазара в момента е подходящ за скалпове.
След като мине и новината от 31/07/ предполагам, че август месец пазара за нищо няма да е подходящ и ще е крайно време да се отдадем на по-полезни занимания поне за месец.![]()
Така е, като цяло почти винаги Август е слаб за търгуване, но Септември очаквам доста обеми на пазарите.
Не трябва да се губи ритъма на пазара дори и през лятото. Като цяло не е лошо да се ограничи търговията през август, но на м5 и м15 със сигурност ще се намери price action за търгуване.
Здравейте колеги! Картинката при EURUSD стана сложна. Текущо на дневна имаме "външен бар" а след него "вътрешен". В друг контекст бих казал,че следва обръщане на посоката, но 1.0830 е твърде близо и допускам,че след техническа корекция все пак може да слезем и до там. Понеделник ще следя докато пазара подскаже нещо .![]()
![]()
Нерегистриран (1), kypa (28-07-2019)
Кабела и то 2++годишно дъно рисува.
В сряда ще е баш интересното - има ФОНК и трябва да променят лихвата. И АДП през деня, като и там има интересни очаквания.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
jssj (28-07-2019), Нерегистриран (1)