На кабелта според мен трябва да има още дълго. Поне още 50 пипа днес, утре може и повече.
Златю хубаво го порнаха, там също трябва да има още надоле - 15 дойляра примерно или повече.
На кабелта според мен трябва да има още дълго. Поне още 50 пипа днес, утре може и повече.
Златю хубаво го порнаха, там също трябва да има още надоле - 15 дойляра примерно или повече.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
15 и да не, ама десетина долара поне може да направи още днес. Към 1475 долара има зона на подкрепа сериозна и при всички положения ще има реакция, а после може и още надолу - то крайната цел е към 1420 долара, ама няма да стане от един път.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Петролеца верно не иска да обърне,но малко ме успокоява това че евройената поне тръгна малко нагоре,надявам се естествено да не е само малко ами и да продължи нагоре,, пък за нафтата ще видим.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Наблюдавайки пазара, ми се струва, че все още има оптимисти които искат да купуват новината избори. Дали фактическото обявяване на гласуването няма да даде една хубава котировка за къси около 1,29? Стоя и дебна в очакване.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Великите британци спазарили изборите, само датата не е сигурна още. Възможно е да има клюки и/или новини за нея до вечерта. Не знам само коя дата как трябва да се тълкува, май най-добре посоките потехнологичному да се определят.
На петролеца май не се случва това дето си мислех, че се случва. Обръщането за нагоре и за ГАПЪТ може би да е отложено за неопределено бъдеще.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
язеее отворих на седмична и забелезах че май и английската банка се е включила на ниво едно и двадесет (1.2000) че и не един път .и така се е образувал невероятен триъгълник .под плъзгаща средна двеста(200) сме а и петдесет (50) е под нея.бе ще видим скоро е
По отношение на петрола- движението нагоре след локалното дъно 50.89 $ си е корективно от където и да го погледнем. Няма импулс, няма дори подготовка за импулс. Затова пък в зоната 55-56.90 нещата изглеждат като помпане на къси позиции. След пробива на 54.90 би следвало да има тест и след това импулс нагоре. Вместо това цената започна да тъпче и да формира нещо като диагонал към 56.66$. Ето защо чисто технически аз съм настроен /и отдавна го твърдя/ за къси. Фундамента и той не е в полза на поскъпване. Преди време имах пост в който обяснявах защо. Ето още едно материалче в същата посока.
https://www.economic.bg/bg/news/12/p...esishtane.html
![]()
Кабелчето даде нагоре,очаквах го но не посмях не бях достатъчно уверен за да отворя,а петтолеца както казва колегата хич не е за дълги в момента и го хеджирах в инстата,в очакване на по добри времена.
jssj (29-10-2019), Spekulanta (29-10-2019), Aquila (29-10-2019), kypa (29-10-2019)
Егати и нафтата докато напиша и скочи,да бях изчакал още малко,от друга страна това изчакване фалирва сметки така че каквото таквоз.