А Златю го разцепиха направо.
И продължава цепенето, не е свършило още.
Тест на октомврийското дъно предстои тез дни.
На 1490 има пивот ниво.
А Златю го разцепиха направо.
И продължава цепенето, не е свършило още.
Тест на октомврийското дъно предстои тез дни.
На 1490 има пивот ниво.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Слухове, че г-н Джонсън ще се съюзи с Либерал демократите при гласуването. При този вариант на г-н Джносън не му трябва г-н Корбин. Г-н Корбин може да продължи да шикалкави, но вече никой не чака неговото решение.
Г-н Тръмп помпа маркета с позитивни туитове, но златото не би трябвало да пада под 1485-1490
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Яз започвам да си мисля дали няма да измислят нещо да изплющят паунда надоле.
Технологично тоз ъп изобщо не се развива като нещо дето може да има хубаво продължение. А най-основната част от ъпа би трябвало да се случи в часовете непосредствено преди самото гласуване.
Много се срина нещо петролеца,уж да се вдигне след обяд и вечерта то съвсем му омекнаха коленете.Още малко и дневния бар ще стане покриващ,което ще рече ,че трябва да се измъквам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Паундът играе много лоша роля спрямо еврото или поне на мене така ми се струва. Когато английската лира тръгне да поскъпва спрямо долара това изобщо не е задължително да се случи при еврото. Обаче при спад на островната валута еврото почти винаги също поевтинява. А казват, че преди пауда и еврото са се движили заедно по отношение на долара. Сега ми е трудно да го повярвам?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Надът след малко трябва да започва същинският цирк.
Петролеца го разсипаха направо. Което съвсем не е зле, Бай КОР винаги се радва петроля като пада.
На 55.18 има пивот ниво. И под него има още, но може би за утре ще останат да ги тестваме тях. По принцип вече навлизаме в подкрепите от 4-часовата и може и да няма много повече надоле.
На Златю също се стабилизира работата временно. Тамъ утре трябва да има още надоле обаче.
Ти се радваш ама хануманя риве та се късаНа Прикачен файл 5805дът след малко трябва да започва същинският цирк.
Петролеца го разсипаха направо. Което съвсем не е зле, Бай КОР винаги се радва петроля като пада.
На 55.18 има пивот ниво. И под него има още, но може би за утре ще останат да ги тестваме тях. По принцип вече навлизаме в подкрепите от 4-часовата и може и да няма много повече надоле.
На Златю също се стабилизира работата временно. Тамъ утре трябва да има още надоле обаче.
ама нищо де,то не мой все по нашта да става давай сега кабеларката да гледаме каква ще я измъдрят,пък на златю аз ще чакам доста време до сигнал засега само по една системка с доста редки сигнали го търгувам.
Без тест на засега октомврийското дъно май няма да се размине. И язе си мислех, че отиваме нагоре, ама не било.
Утре трябва да има още даун.
На петролеца също изглежда сякаш се случва нещо подобно. Тамъ обаче не би трябвало да има повече даун.
Не знам защо мислиш така за петролеца,напълно е възможно да продължи да пада макар че не ми се иска.Друг вариант е да си прави канал и сега евентуално е в горния му край и един заход до долния да направи.Не ми харесва хич какво направи днес но дългата я оставям.