Оппаа станахме трима, сговорна дружина ...петрола избутва...
Имам и контролно късо при жълтото...![]()
Оппаа станахме трима, сговорна дружина ...петрола избутва...
Имам и контролно късо при жълтото...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма страшно, канала ти е на 30м, пробива е на дневна.
По-съм съгласен с Хануман, да стискаме следвашите дни.
Ей там горе имаш едни линийки, там ми се привижда...поне.
На кабелта нещо не му спорят опитите за ъп дето се мъчи да извършва. Биританците като отворят сергиите след половин час ще има засилка, ама в каква посока само те си знаят.
Пивот нива има на 1.2892 и 1.2943.
Петролецът по мойто боб вече прескочи съпротивите по сравнително големите графики (4 часа до ден примерно). Сега най-много да ги тества ототгоре, а целта затваряне на ГАПЪТ от миналия месец още веднъж.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Spekulanta (24-10-2019), Alex1977 (24-10-2019), hanuman (24-10-2019), jssj (24-10-2019), Нерегистриран (2), Aquila (24-10-2019)
при мен на четиричасова си е възходящ тренд но това все пак си е паунд и не графиката показва какво ще се случи .тук задължително със стопове бих играл макар и да не съм много сигурен ако няма поръчки купува да речем от цена 1.26 надолу какво би станало?сигурно като евро швейк фиууууууу туп 50 фигуриайде трейдвай пак
На кабелчето по принцип не би трябвало да е свършила корекцията,още 23 фибо няма барем до там да стигне пък той както обича и да се засилва изведнъж току и по долните фибота и съпротиви да удари,но след това би трябвало нагоре да си продължи.Пък петролеца стига да не прави изненади като нищо ще затвори гапа тия дни.На кабелта нещо не му спорят опитите за ъп дето се мъчи да извършва. Биританците като отворят сергиите след половин час ще има засилка, ама в каква посока само те си знаят.
Пивот нива има на 1.2892 и 1.2943.
Петролецът по мойто боб вече прескочи съпротивите по сравнително големите графики (4 часа до ден примерно). Сега най-много да ги тества ототгоре, а целта затваряне на ГАПЪТ от миналия месец още веднъж.
Alex1977 (24-10-2019), Spekulanta (24-10-2019), Aquila (24-10-2019), kypa (24-10-2019), jssj (24-10-2019)
Шведската ЦБ с прогноза за вдигане на лихвата през декември. Докато чакам развитието по странния случай с г-н Джонсън, се ангажирвам с къси долар-шведска крона от 9,57
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Днес е последното заседание на г-н Марио Драги. Не очаквайте както винаги той да свали еврото. По-скоро ще е едно протоколно заседание в което ще има цветя и прегръдки.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Канала на петролчето ми е на Н4. И точно на горната му линия се запъна. Индикатора долу също показва прекупеност, но той може да си остане там дълго, така че не е толкова важен. Само Алигатора се е подредил за нагоре. Затвори ли текущия бар на отрицателна територия обаче, и той ще кривне надолу. Следим и тук свещите и затварянето на текущия, който ще потвърди или отхвърли обръщането отново за движение към 50$.
![]()
Сега на петроелцът на дневен ред ГАПЪТ - първо 58, после 60, после кот сабя покаже.
Варианта с новото месечно дъно язе си мисля отпадна безвъзвратно. И за тоз месец, и за поне половината от следващия.
Драги Марио язе все се надявах да спретне някой цирк на изпроводяк, но явно няма да се случи.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.