Недей да вадиш прибързани изводи! Как веднага ни създаде психологически профил.Това ме разби- кое да крадат козметиката и нещата дето са за еднократна употреба и влизат в цената на стаята.
Незнам в какви хотели сте работили, ама през годините съм командировала една камара народ и по бг и по чужбина и това със задържането на паспортите от години го няма.
Незнам дали са си взимали нещо от хотели или не и не ме интересува, но е напълно възможно имайки предвид бройката минала ми през ръцете, ако наистина беше така при положение, че винаги съм плащала предварително и с фактура нали все някой щеше ме потърси през годините.
А относно шофьорите съм убедена, че са го правили.
А персонала може би не си взима по малко от нещата за еднократна употреба- та преди да обвинявате туристите - не е зле да си огледате собствения си двор.
А това отношения към туриста като враг- просто нямам думи.
Не забравяйте, че в статията се визират неща, които са предимно за еднократна употреба, не говоря за изключението със статуята.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами смешно ми е, това все едно като идва някой в офиса и седят рекламни запалки и химикалки в чакалнята и да обвинявам някой че си взима- те нали затова са сложени там.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да и в чужбина дори да си в скъп хотел не значи че ще ползваш готини неща..... явно си плащала за най евтиното
вземи отиди в някои 5 звезден и наеми апартамент ....там е за каквото си платил това ползваш
а тук всичко е едно и също.
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Ти може би си бил по 5 звездните хотели по Лондон, Париж и Рим.
А и има една огромна разлика между нашите луксозни хотели и чужбинските, в бг повечето са нови на не повече от 10 години, а по чужбините са от миналия век и голяма част не си помнят откога не са ремонтирани.
Това относно материалната база, ако мога така да кажа.
А понеже си много отворен я бегай да ровиш чичко гугъл допреди 20 години и до ден днешен кой е един от най -луксозните хотели в света, не говоря за цена, а за архитектура, използвани материали и т.н. и за да ти е по-лесно търси в бившия соц блок.
Никой не говори за рекламни материали. Хората имат навик да си ги взимат за спомен и даже е желателно! Но как ще ти се стори факта, че един турист си беше сложил телевизора в сака. Не само това, много друг инвентар се краде. Може да не си била пряк свидетел, но така стоят нещата.
май на теб ти трябва гугъл .... пукнах се от смях в България били нови хотелите ..... точно масово вече са на по 10 години и без ремонт а на запад през мах 2 години ремонтират и оборудват с най нова техника за да са в крак....Ти може би си бил по 5 звездните хотели по Лондон, Париж и Рим.
А и има една огромна разлика между нашите луксозни хотели и чужбинските, в бг повечето са нови на не повече от 10 години, а по чужбините са от миналия век и голяма част не си помнят откога не са ремонтирани.
Това относно материалната база, ако мога така да кажа.
А понеже си много отворен я бегай да ровиш чичко гугъл допреди 20 години и до ден днешен кой е един от най -луксозните хотели в света, не говоря за цена, а за архитектура, използвани материали и т.н. и за да ти е по-лесно търси в бившия соц блок.
а ако говорим за качество малееее ..... какво качество в България , веднага се сещат за един хотел на слънчев бряг къде му се отвори 1 метър процеп между стените
а за козметиката в нашите хотели, ми тя всичката идва от един завод за сапун с различна есенция и била по добра ХАХАХАХХАХА
земи се скрий ,че и за комунизма ми разправя какво било .... май не си наясно че арабите долу правият хотели от злато![]()
![]()
Хотелите не започват и не свършват със Слънчев бряг, то е ясно че извън Бургас не си излизал.
А в бг има и други разни например викат им градски хотели да ти обясня, а твоята околия въобще не е блести с нещо качествено.
А преди арабите да почнат да правят с нещо златно в тях чичко Сталин се е сетил преди тях.
Ама то ако не вземаше само от картинките по гуглето и като не си мърдал извън бургаска околия можеше и нещо да знаеш.
давам пример с най-известния ни курорт където идват само социално слабите на европа ...
доста е трогателен опита ти да ме обидиш с нещо, това че съм от Бургас не означава че живея там и точно обратното доста неща има в бургаска област но ти от къде да знаеш
кой знае от кое село си скочила в панелка и се радваш на големия граддава ли ти самочувствие ?
темата е прекалено дълга и в крайна сметка се разбра че от селото може да си излязла , но то не е излязло от теб ...
повече няма да коментирам сравнението ти с хотелите от запада и нашите ... просто как да сравняваш богат с беден, и се е видяло че едно е да видиш друго е да пипнеш
п.с. нищо лично![]()
Последна редакция от Snejko : 05-12-2012 на 21:07
![]()
Перифразирайки известна култова фраза на Радой Ралин не можеш да ме засегнеш, видно е, че познанията за хотели се изчерпват със Слънчев бряг и тоя казал оня казал през девето коляно.
А панелката ми тухла , а родословието ми е селско да от Кривата река
ако въобще знаеш и къде е това.
Нищо лично остани с комплекса на прованса дето си мечтае да е нещо повече, но няма нужния атрибут на раменете и маскира незнанието със вербална агресия и елементарни лафове.
----------
А и ако приемем, че си прав, че съм от село - пак могла съм направила съм го независимо от начина, а ти май не можеш иначе нямаше да изпадаш до такива нападки.
Леле че ми е забавно, хайде напъни се малко въображение де, използвай по-добре умствените клетки които се предполага че имаш
И сравнението на хотелите ако може с имена- че съм минала блондинския период и нещо не вярвам на изказвания от типа щом казвам е така.
прекалено предсказуеми нападки ...
и не аз съм човека който има нужда да копира мисълта на някой друг за да каже уж нещо смислено ... като говори но не казва нищо
и все пак за да не изпаднете в някоя депресия... предполагам че трябва да ви се извиня, щом агресията ви към мен е толкова силна ....явно съм я провокирал
и като цяло не допада на възрастен човек (жена) които се смята за интелигентен да напада по такъв селски начин(просташки и елементарен) това показва на какво ниво е
и за финал всичко започна от там че не мога да се съглася с глупостите които пишете
а сега е време да си пия чая с мляко ммм.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()