То остава и да кажеш , че пари като медуза и направо това се превръща във филм на ужасите
То остава и да кажеш , че пари като медуза и направо това се превръща във филм на ужасите
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Ми то ку ти запари само един лек има , трябва да накараш някой да те припикае![]()
инък болката не отминава
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Еее тоя филм с Бен Стилър и аз съм го гледалиначе с оцет се полива мястото за да може пипалата да се отпуснат
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
аз без Бен Стилър съм го гледал филма![]()
даже няколко бяха, не само едно... цяла банда
![]()
ама поне мойте си бяха и не беше чак толкоз страшно...
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е спецялно тоя филм с тази неговата приятелка, където го препика публично , след като му се беше лепнала медуза на гърба
Идеално какво![]()
тука половината сме фетишисти , ку не всичките
![]()
мож ни ареса
![]()
![]()
то без туй в тая наща работа има голяма доза ...
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Не се и съмнявам в това , а в себе си въобще не се съмнявамЩе се справим все някак си - туризма да се развива
![]()
Ах, туризма! Ах, българският туризъм! Ах, ах, ах! Според мен е кауза пердута. Според туристите, които идват тук - не е така!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
туризъма си върви изключително добрекинти се жънат направо
само дет минимална част от доходите се облагат с данъци и другите шмекерии също са бая
![]()
![]()
това май било доста ефикасно против отровата от медуза , ама не ми се е налагало сега да го пробвам.................................................. .................................................